Merhaba, kendinize yeni paypal hesabı açarak kullanabilirsiniz, kayıt olurken ülkeyi CYPRUS seçin. Bilgileride sallayın(posta kodu, şehir ve.s gerçek olanları yazın googleden bulup).

NOT: ŞUAN İNİNAL KART EKLENMİYOR NEDENSE BİR ÇOK KİŞİ YAZDI GALİBA KAPATMIŞLAR, BAŞKA BİR BANKA KARTINDAN SANAL KART OLUŞTURUP DENEYİNİZ. | Bazı kartlar denendi çalışıyor (AKBANK sanal kart) 25.10.2017

VPN'e gerek yok.
Ödeme aldığınızda bile o parayı banka hesabınıza atmanıza gerek yok, direk arkadaşınıza para gönderebiliyorsunuz ve sitelerde alışveriş yapabiliyorsunuz (bakiye yurtiçi(Kıbrıs) sınırı yok, yurtdışında da harcayabilirsiniz).
Hesabı açtıktan sonra ilk işiniz kart eklemek olsun.
İninal kartınızı ekleyip hesabınızı aktif edebilirsiniz!
İninal kartını eski paypal hesabına mı ekledin ?
-Sorun Yok, İninal cüzdan uygulaması ile ininal hesabına giriş yaparak kendinize ininal sanal kart oluşturun ve o kartı ekleyin.
Bende Paypal Türkiyeye kapandığından beri kullanıyorum, her hangi bir sorun yok VPN ile giriş yapmayın çünkü ben VPN kullanmadım ve hesap kapanmadı şuana kadar.
Para çekme yöntemini henüz bulamadım ama forumdakı paypal bozanlara komisyon ile bozdurabilirsiniz )

Not: Kıbrıs, Kuzey Kıbrıs değil. Yüksek miktar para gelecekse tavsiye etmem. Ben para gelir gelmez harcıyorum. Bilmeyenler için paylaştım



Güncel Resim 21.06.2017




Güncel Resim 25.10.2017