Anlıyorum. Şimdi muhtemelen gönderdiğin dosyalar tamamı ile işimi görmeyecektir benim temamdan farklı bir temanınkidir.
Bu nedenle tema dosyasından orjinal dil dosyalarını aldım. Po.edit ile tekrar açtım düzelttim ancak yine bendeki dosyalar işlev görmedi. Hani ne hata yaptığımı anlayamadım hala dediğiniz gibi bir eksik veya hata yapıyorum gibi gorunuyor ama olağanın dışında birşey yapmıyorum.
Ek Olarak: Bu arada ayıp olurmu bilmiyorum ama
http://www.***.net/showthread.php?p=1071992325#post1071992325
Boyle birşey yapma gereği duydum. Genel olarak istisnai durumlar dışında hep boyle yazdıgımız ve saatlerce beklediğimizle kalıyoruz ki dünden bu yana bekleyen bir başlıktı...
Ek Olarak: Çözüldü :
Sorunun kaynağını buldum. Dil dosyasını Poedit programından açınca karşımıza bir uyarı ekranı çıkıyordu dil seçenekleri ile ilgili. Aynı ayarlar Üst menüde bulunan Katalog / Özellikler alanındada mevcut. Dil seçeneğini TÜRKÇE olarak seçmemiz gerekiyor. Daha sonra dosyaların adlarını tr_TR.po ve tr_TR.mo ile değiştirerek dizine atmanız yeterli.
Hata yaptığım yer Dil seçeneğini Türkçe ( Türkiye ) Olarak seçtiğimden kaynaklanıyormuş. Katalog / Özellikler / Dil seçeneğini sadece TÜRKÇE olarak seçince sorun tamamı ile çözüldü...
Tekrar ilgilenen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim...