Hala bilmeden konuşmaya devam ediyorsun. Süslü kelimeler ile doğru bilgi veremezsiniz. Eski sahibi diye birşey söz konusu değil ve öyle bir sistem yok. Benim şu an kullandığım domain üstüne aldığım adsense hesabını siz domain düştükten sonra o domaini satın alıp benim adsense hesabımı benden alamazsınız.
Senin bana sorduğun soruda zaten tamamen mantık hatası ve bilgisizlik var. Benim hitabımda bir sorun yok sadece bilgisi olmadan fikri olan insanlara tepkimi dile getiriyorum. Bir konu hakkında yeterli kesin bilgiye sahip olmadan yorum yapmanız, o kişiye yardımcı olmak değil zarar vermektir.
Benim bu söylediklerimin aksini ispat edebilen çıkarsa 1 adsense hesabi benden hediye!
Ek Olarak: Bir domain üzerinden belirli zaman aralıkları dahilinde 3 defa adsense hesabı alınabiliyor. Ancak bu karşılaştığınız hata kesin olmamakla birlikte kota dolumundan kaynaklanıyor olabilir. Tavsiyem şudur ki en azından 2 ay bekledikten sonra başvurunuzu yapmayı tekrar deneyin. Eğer hala başvuru yapamıyor olursanız yukarıda belirtmiş olduğum sebep gerçekleşmiş demektir.