Merhaba hocam,

Öncelikle title kısmına biraz daha açıklayıcı tutabilirsin. site adı | kısa bir bilgi. (mümkünse her sayfa için sayfa hakkında kısa bilgiler.)

meta etiketlerini çoğaltabilirsin örneğin sosyal medya paylaşımları için og etiketleri güzel olur.
keywordslerini google adwords kelime aracı ile aranırlığı yüksek kelimeler seçebilirsin.

ilk

kullanılmayan kodları temizleyebilirsin. body tagı içinde en altta bulunan #document içindeki html blogunu kullanmıyorsan silebilirsin.

içerik boyutu ile sitenun kod boyutu belirli bir süre sonra kendiliğinden fark edecektir. düzenli olarak içerik eklemen gerekli.

Eklediğin görsellerde alt="" etiketi kullanıp fotoğraflarına genişlik ve yükseklik değerleri verebilirsin.
google görsel indexi yaparken boyutlarına göre aratmalarda listeleyebilmesi adına önemlidir.

site içinde bulunan linklerini maksimum olarak 100 olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

gzip kullanarak site içeriğini sıkıştırabilirsiniz.

kodların arasında analytics göremedim belkide gözden kaçırdım.

yazılım ve içerik olarak söyleyebileceklerim bukadar.

paylaşımsal olarak söyleyeceklerim ise farklı alanlardan trafik kaynağı edinmelisin. facebook - twitter - veya bu tarz forum siteleri üzerinden ilgi çekici içeriklere trafik sağlayıp indexlenmesini sağlayabilirsin.

sitede kalma oranını arttıracak görsel galeriler paylaşabilirsin.

siten uzun süredir yayındamı bilmiyorum fakat alan adı yaşın 1 yıl 9 ay olarak gözüküyor. bu süreçte full yayında olan bir site ise gayet güzel. bir çok siteye oranla daha avantajlısın.

kesinlikle link çöplüğüne dönmüş sitelere backlink olsun diye yazı ekleme. seçici olmalısın. yarır olacak derken zararını görebilirsin.

Yazı ekleyeceksen kaliteli sitelere en az 9 aydır yayında olan sitelere ekleyebilirsin.

Yazılarını eklerken de senin için önemli olan kelimelere link vererek ekleyebilirsin.

Yüzeysel olarak verebileceğim bilgiler şimdiilik bukadar hocam ..

Başarılar dilerim.

kişi bu mesajı beğendi.