EmreKRMN adlı üyeden alıntı

Merhabalar, çalıştığım için sizlere gece iş yapalım diye söyledim fakat siz her defasında hemen olacak diye bir şey çıkardınız ben gece de bitiririm işimi diye de söyledim. Sizinle iş yaptığım sırada inşaatta elektrikçi de çalışıyordum ve de zaten size gündüz halledelim dediğim günden bir gün önce elektrikle küçük bir imtihan edildim ve çarpıldım. Hastaneye falan gittim ve de şahitlerim de vardır. Şimdi asıl konuya dönelim, siz bana skype den bir daha yazmayın vs. diye yazmışsınız ancak ben sizlerin ücretini geri ödemek için sizlere mesajlar attım ve 1 hafta sizleri takip ettim skype üzerinden bakalım cevap verecek mi diye ancak herhangi bir geri dönüş yapmadınız. Ben ücreti ödemem demedim ücreti ödeyeceğim ve ödeyecektim de. Ancak şimdi burada yok iş yapmayın vs. falan demişsiniz fakat sizden sonra bana bu konuyu görüp kaç kişi geldiğini bilemeyeceksiniz. Ben şuanda müşterilerimi bu konu altına da yorum attırabilirim. Ben üniversite öğrencisiyim ve ödemelerim olduğu için 2 işi birden götürmeye çalışıyorum bunu da hiç kimse bilmiyor. Sizler beni yada bizi 7/24 bilgisayar başında sanıyorsunuz ama öyle olmuyor işte. Bana çoğu kişi "senin işin bilgisayarla tabi 7/24 bilgisayar da olacaksın!" diyor. Ancak gerçek hayatta naptığımı neler yaptığımı bilmiyor. Şimdi diyeceksiniz ki banane, tamam size ne ancak sizler de öğrenmesini istedim. Ben her müşteriye 1 hafta süre içerisinde bitiririm yazarım ancak sizlere yazmadığım için de özür dilerim. Ancak dediğim gibi sizlere ben 1 hafta ulaşmak için uğraştım ücreti geri ödemek için ama siz bana dönüş yapmadınız. Şimdi beni burada suçmalanıza hiç gerek yok. Benim hakkımda 100 kişiden en az 1 kişi şikayet eder ve her zaman da şikayet eden suçludur. Evet skype görüşmelerini isterseniz gösterin ben bir şey demem ancak ben de ücreti geri ödemem demedim. Bu mesajımdan sonra skype gelirseniz ücreti geri ödemeye halen razıyım ve sizleri bekliyorum..

İyi günler.



Bak güzel kardeşim..

İşinin ehli olabilirsin.. işini çok iyi yapabilirsin.. beni ilgilendiren.. bana yaşattıklarındır.. Bana burada kelime oyunu yapma..

Ben senden fiyat istedim.. sen bana 150 TL dedin.. tek kuruş pazarlık yaptım mı seninle? Hayır..

Ben sana ne zaman bitirirsin dedim.. Sen bana yarın hazır dedin.. Ben sana tek kelime laf ettim mi? Hayır..

Şimdi.. sana bir sorum var..

Sen bana 30 TL'lik temayı 150 TL'ye sattın mı satmadın mı?

Sen bana gönderdiğin özel mesajında, " tüm hatalarım için özür dilerim." Yazdın mı? Yazmadın mı?

Kimi suçluyorsun yahu? Yavuz hırsız..!

Yahu el insaf.. öğlen 15:00'de sana bir soru soruyorum.. ertesi gün 12:00'de lütfedip bana cevap veriyorsun..

Sana ne yapacağız diye sorduğumda bana;


"BEN ÇOK YOĞUNUM.. ŞUAN İLGİLENEMEM DEMEDİN Mİ?"

Bir 24 saat sonra senden tek kelime gelmeyince.. " ne yaptın bizim işi diye sorduğumda sana.."

"SANA EKİBİMDEN BİR ARKADAŞI YÖNLENDİRİYORUM DEMEDİN Mİ?"

Yönlendirdin mi?


Neyin mücadelesini veriyorsun sen?


Parayı geri iade edeceğim demiyor musun bir de.. git Allah aşkına..


Söylediklerimin bir tanesi yalan ise.. 5 yaşında ki evladımı bir daha görmem nasip olmasın.. Bu kadar net.! Adama bak.. bir de bana yalancı diyor..! La havle ya.!!!

Olaya müdahil olan arkadaşların üzerine vazife değil bu durum.. Çok muhattab olmaya gerek yok.. Bu yorumu buradan ancak yönetim kaldırır..


Hadi şimdi ne yazıyorsanız yazın..

Selametle..

Ek Olarak: Arkadaslar..

Forum..web sitesi.. vs onemli degil..Kusluk darginlik benim mizacima ters..

Olay tamamen aramizda ki iletisimsizlikten kaynaklandi..

Kendisi ile mutabakat sagladik..

Surc-i lisan ettiysek affola..