tahsinyaman adlı üyeden alıntı
Kimse kusura bakmasın arkadaşlar olumsuz yorum yapıp geri çekiliyorsunuz...Arkadaş soruyor her yorumun altına ne yapmalıyım diye. Madem bu kadar kötü buldunuz düzenlemesi daha iyi hale gelebilmesi için neden revize tavsiyelerinde bulunmuyorsunuz ?
Hocam siten iyi görünmeyebilir hiç sıkıntı değil. eğer bu tasarım ile belirli bir kitleye ulaştıysan kurcalama kalsın. Amacın reklam getirilerini maksimumda tutmaksa eğer ufak tefek dokunuşlarla sitenin bu yapısını bozmadan düzeltmeler yapabilirsin. birazdan onları detaylı olarak sana özel mesajdan iletirim.
Başarılar dilerim...
yorumun için çok teşekkür ederim kitlem her geçen gün artıyor çok şükür amacım hem reklamları maximum tutmak hemde insanların en kotayla ve hızla ulaşmaları siteme giren kişilerin amacı bir marketteki broşürü görmek veya indirimleri takip etmek bakıyorum yabancı sitelere çok sade tasarımları var mesela craigslist.org çok kişi siteye giriyor sliderler falan yok sitede rahat bakıyorum yabancı hitli gazetelere çok sade az resimli gazeteler bizim gazeteler resim dolu ama adamlar önde detaylı bilgi için çok teşekkür ederim
Ek Olarak:
TheDestroyer35 adlı üyeden alıntı
iş yerinde raporların içindeki sorguyu alabilmek için açtığım debug mode una benziyor.Ama bu moralini bozmasın, işimiz geyik.Ben bu siteyi takip ederim.2-3 güne bir açar bakarım ne indirim var diye.
reddit i de bize boyle gösterseler tasarımdan gömeriz ama sonuç ortada...
yorumun için teşekkür ederim biraz öyle siteyi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum craigslist.org site çok ziyaretçisi ama tasarım yok gibi minimalist tasarım düşünüyorum site girenin amacı market broşürünü görmek ve indirimleri takip etmek az kotayla hızlı açılabilir sonuçta oyun sitesi değil 60 yaşındaki teyzemizde girebilsin makarna kaç tl diye hazır tema sevmem büyük sitelerin hep kendilerine özgü tasarımı var türkiyedeki çoğu site newspaper teması kullanıyor. bir ziyaretçim daha oldu ziyaretçi velinimetimizdir :) siteye popup koymayı düşünüyorum sitemiz den memnun kaldınız mı diye böylece bir de müşterilere soralım