Arkadaşlar başlık biraz komik gelebilir fakat bu site de bulduğum sıcaklığı ve ortamı hiçbir forumda duymamıştım şimdiye kadar. O yüzden bütün içimdekileri döküyorum genelde buraya.

Şimdi konuya gelirsem, ben 20 yaşında bir insanım :D . Liseyi endüstri meslek web programcılığı bölümü okuyarak bitirdim. Ygs/Lys çalışamadım ailemin ekonomik sıkıntılarından dolayı...
Arkadaşlarım dershaneye giderken ben evde düzenli olarak çalışamıyordum. Bu yüzden sınavım iyi geçmedi ve okulun bana tanıdığı yatay geçiş hakkını kullandım. Sakarya üniversitesi adapazarı myo bilgisayar programcılığı(uzaktan eğitim) bölümüne gittim.

İçimde okuma aşkı olduğundan dolayı okulu gayet iyi bir ortalama ile bitirdim. Fakat hayat bu ya vardır herşeyde bir hayır, 4 yıla tamamlamak için dgs'ye girmek istedim.

Fakat gelin görün yine ekonomik sıkıntılar baş gösterdi ben malesef ne kursa ne de bir dershaneye gidebildim, kimse de bana yardımcı olmak istemedi, eski öğretmenlerime bile gittim fakat nafile...

Matematiğim biraz kötü çünkü liseden başka örgün ders göremedim bir türlü...
Neyse dgs'ye girdim umudum yoktu ki umduğum gibi oldu ne bir mühendislik ne de istediğim bilişim bölümünü tutturamadım. Dedim madem bir faydası olması açısından açıköğretim yazayım bari askerliğime yarasın, yarım dönem yapıp gelirim. Benim önlisanstaki okuduğum bölüm arasında dağlar kadar fark olan Maliye bölümü geldi aöfte :D .

Okumak istiyorum, derslere girmek istiyorum ama bir türlü şansım olmadı. malesef ...

Şimdi sizler bana ne önerebilirsiniz? Hayatıma nasıl bir yön vereyim ? :D şu mağdur ve mazlum kardeşiniz ne yapsın ?