-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aralıklarla yaptığım başvuruda sitemin gezinmesi zor site olduğu kanaatine varmış. İlk defa böyle bir red maili geldi. Ne yapmam lazım ? Yardımcı olan herkesten ALLAH yardımcı olsun.
Site:
Red maili ;
AdSense başvurunuzun durumu
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Gezinmesi zor site: Web sitenizi incelerken, sitenizde gezinmenin güç olduğunu fark ettik. Potansiyel gezinme sorunları arasında şunlar bulunur: Tekrar yönlendirmeler, giriş yapılarak erişilen veya erişimi kısıtlanmış sayfalar, çalışmayan bağlantılar, aşırı pop-up kullanımı, çevirici programları, yapım aşamasında olan veya henüz kullanıma sunulmayan sayfalar.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
durum üzücü olsa da sabah sabah iyi güldürdün yahu güzel başlık :D
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben o maili gönderenleri biliyorum. Youtube'de Google Türkiye diye aratınca soru cevap şeklinde röportajları çıkıyor :) Oradan içini dökbilirsin hocam. Videonun altı benim site ne oldu yorumlarıyla dolu zaten :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hahaha
site güzel ama adsensenin başka bahanesi yok.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
tema çok güzelmiş adı ne acaba :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense in forumunu yazın hocam, uzmanlarından cevap geliyor kısa zamanda.
Başlık çok iyiymiş gerçekten :) sinir patlaması :)
http://olanolmus.com
Buyrun gelin çay içelim