werfection katılıyorum.Ve sizi tebrik ediyorum.İnsan önce kendini geliştirmeli herşey ders okul değil.Ülkemizdeki verilen eğitimi kıyaslayacak olursak. ortalama 4.sınıftan üni son sınıfa kadar ingilizce görüyoruz tek öğrendiğimiz şey haw ar yu ne var yu :D demekki sistemde bi yanlışlık var 16 senede eşek olsa anlar.

Demek istediğim ingilizceyi örnek verdim tüm dersler öyle.Bizim bölümde mesela programlama dersinde hesap makinesi yapmayı öğreniyoduk.

Kişi kendini geliştirmeli.Okula yada hocaya öğretmene güvenilmemeli.Artık herkes rahatına ve aldığı paraya bakıyor.Ben anlatır geçerim hesabı.Diplomada bir işe yaramıyor.Bende 2 yıl myo mezunuyum açık öğretime tamamladım kamuyönetimine öyle gidip geliyorum sınavlara bi kaç seneye biter heralde.

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem biran önce bir iş bulun bi sektöre atılın.Önce bi evden uzaklaşın gününüzün çoğu iş yerinde geçsin düşünmeye vaktiniz kalmasın.Yavaş yavaş hem psikoloji olarak hem ekonomi olarak durumlar düzelecek.Yeni insanlar yeni bir kapı açılacak hayatınız çok değişecek.

Şuan sizin yaşadığınızı ben dahil çoğumuz yaşadık zor dönemler ama bir şekilde geçiyor.