-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Bir ilan sitesi projem var şuan henüz fikir aşamasında yalnız aklıma takılan bi şey var. Şimdi siteyi açtığımız da içeriği kullanıcı girecek yani ilan verecek falan.. peki ilk başlangıçta içerik olmadan arama motorların da nasıl kullanıcıya ulaşacağım sonuçta sitede içerik olmadan arama motorlarında üst sıralara çıkamam. İlan sitesi olduğu için içeriği ben de giremem. Aklıma tek bişey geliyo o da yapacağım siteye benzer sitelerden içerik toplayıp kendi siteme girmek.
Elbet bu işin bi işleyişi vardır. Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için sizlere sormak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Öncelikle, Adwords Şart, bir site Oncek kullanıcıya reklam yapması lazım pazarlaman çok iyi olmalı, Toplu Mail ve Reklamlar yapmalısın, yoksa durudğu yerde zaten kimse içerik girmez, 1 ila 3Bin arası üyeye sahip olduğunuzda yavaş yavaş oturmaya başlarsınız sonra ücretli reklamlar satıp o rkelam paralarını siteye yatırmalısınız. Benim düşüncem bu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bende yeni bir dizin sitesi kurdum. Sürekli siteler ekleniyor. Sorun olmuyor ki ?
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfa yapın özgün yazılarla her hafta 1-2 sayfa ekleyin ilan sitesine ne sayfası olur demeyin. Hakkımızda , Üyelik Şartları , kurulum amacımız gibi bunun 1 ay a yayın google botları sitenizi sürekli güncellediğiniz bilsin başta bence. 1 aydan sonra backlink ve adwords kasmak bence daha mantıklı.