-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Merhaba değerli forum üyeleri ve görevli mod arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı üzere Wm aracı forumunda mod olmak konuyu açarsak biraz hangi aşamalardan geçerek mod seçilir mod görevlerinde dikkat edilmesi gerekenler mod seçerken dikkat edilmesi gerekenler varsa yaşadığınız tuhaf olaylar ve bu görevleri üstlenirken dikkat edilmesi gereken durumlar konuyu açma sebebim birçok forum sahibi ve bu forumlara mod olacak kişilere bir on ayak on bilgi olmasıdır ayrıca sadece bu forum yetkilileri değil gerek kendi forumlarında bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaslarinda yorumlarını almak isterim
cgrclk Sinan Miraz
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
5-6 Senelik forum geçmişim var, burada değil. Ama daha ciddi bir forumda konudan mod alındığını görmedim, genelde Adminler teklif ediyor diyorlar. Efsane :)
Şaka maka, genelde admin gözüne kestirdiği kişiye mesaj atıyor ve sunuyor. Kabul ederse. Gönüllülük işi. İlgilenmek falan lazım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
WM ARACI içerisinde Yönetici'ler aktif gördükleri kişileri değerlendirir ve teklif sunar,kabul ederlerse göreve başlanır. Başvuru esasıyla Moderatör alınmıyor tamamen Yönetici seçimi ile olunuyor. Bunun çeşitli filtreleri mevcut dolayısıyla her aktif olan,sorunsuz olan yönetime girebilir diye bir kaide bulunmuyor. Ancak belli başlı yönetim içi özel kriteleri sağlayabilenler ekipte yer alıyor.
İyi geceler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
web dünyasında hatrı sayılır bir geçmişin varsa mod olabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Konu yanlış anlaşılmasın mod olma gibi bir talebim yok belirteyim sadece hem sahibi olduğum forum icin hemde diğer bu alanlarda görev yapacak arkadaşlara bilgi ve faydası olması icin konuyu açtım
Ek Olarak:
Kaplan adlı üyeden alıntı
Mod olmak için web dünyasında hatrı sayılır bir üne yada tanınmışlığa gerek yoktur.
Burası bir forum ve forumların amacı bilgi paylaşımında bulunmak, öğrenirken öğretmektir.
Bunları yaparken konuşma şeklinize (uslup, tavır ve çözüm odaklılığınız), forum içerisinde geçirdiğiniz zamana (paylaşımda bulunmaya) ve göndermiş olduğunuz postlara (bilgi paylaşımı, bilgi hakkında tartışma, yardımcı postlar, vb..) bakılır.
Eğer bu koşulları karşılıyorsanız forumun amacını anlamışsınız demektir ve bunları yapabilmek için de bir geçmişe ihtiyacınız yoktur.
Koşullar uygun olduğunda
admin yada
Paşa sizinle iletişime geçecektir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır..
Teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam sizin bu konudan sonra mod alımı olmuş sanırım ^^
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 adet sitede moderatörlük yaptım. 3 üde rakip siteler iken.
Sebebi yaptığım işi yapacak başka adam yoktu ve Sektördeki tüm önemli kişileri tanıyordum.
Ama moderatörler genelde , belli bir yaş ortalamasına sahip ve forumda baya aktif şekilde belli bir bilgi birikimine sahip kişilere teklif edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Yok arkadaşlar önceden seçilmişti sadece Öle denk geldi hem yeni yetki alan görevli arkadaşlar kendilerini tanıtmış oldular yeniden benim konumda denk geldi sadece