Merhaba

Fazla ziyaretçişi ve popülerliği olmayan bir blogerim :)

Düşündüm ki yine benimle aynı durumda orta halli web siteler ile karışılıklı olarak tanıtım içinde bulunursak bir fayda elde edebiliriz.

Örneğin Web sitem www.yazanherif.com giriş yaptığımızda sağ üst bölümde kategoriler mevcut. Oraya herhangi bir sitenin adını yazıp 2.bir siteymiş gibi lanse edebilirim ve link ekleyip yönlendirme yapabilirim. Karşılıklı olarak diğer siteden de böyle birşey rica ediyor olacağım.

Ne kadar fayda sağlarım, ne kadar ziyartçi gönderirim gibi konulara gelirsek, pek büyük fikrim olmasa da ufak tefek katılar olabilir diye düşünmekteyim. Bu kooperatif usulü bir büyüme yöntemi olabilir.

Mantık : Aynı holding bünyesinde bulunan iki firma , Kardeş site, dost site gibi düşünülebilir, 2 siteninde aynı kişiye ait olduğu izlenimi yaratmak da amaçlanabilir.

Konuyu okuyan arkadaşlar , fikir hakkında olumlu yada olumsuz yorumda bulunursa sevinirim. Ayrıca gereksiz yada işe yaramaz bir yöntem gibi düşünenler biliyorsa sebebini belirtirse sevinirim. Yine aynı şekilde faydalı bir yöntem olarak görenlerin ise yine neden faydalı olduğunu belirtmesini de bilgilenmek adına rica ederim.

Herkese teşekkürler :)

Örneğin resimde işaretlediğim iletişim yazan yerde Başka bir blog adı yazabilir ve yönlendirmeli olabilir diye düşündüm, yada önerilecek farklı alternatif yöntemler

]