Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
Eger Sadece bir yazıyı Belirlemek istiyorsanız, Şöyle birşey deneyebilir misiniz ?Yayınlamak istediğiniz yazının bulunduğu kategorinin id'sini öğrenin. Anasayfada görünmesini istediğiniz yazıya "anasayfa" diye etiket girin.
Daha sonrasında index.php içinde
Kodunun hemen üstüne
kodunu ekleyip dener misin bi hocam ?
Ek Olarak:
Siz Anasayfada sadece yazdıgınız son yazılardan 1 tane mi görünmesini istiyorsunuz yoksa seçtiğiniz bir yazının mı görünmesini istiyorsunuz ?
sımdı denıyorum hocam 1 tane gostermesını ıstıyom @fruzgar arkadasın dedıgı gıbı gogleden arattım kodları buldum eklıyom kategorı ıd numarası 1 yapıyorum hıc bırsey degısmıyor smdı sızın yontemı denıcem
Ek Olarak:
Hayır bir kere ekleyeceksiniz ve hep geçerli olacak. 1 tane görüntülenmesini istiyorsanız da anasayfadaki görüntülenmesini istediğiniz içerik sayısını 1 yaparsınız sorunu çözmüş olursunuz :)
Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
Eger Sadece bir yazıyı Belirlemek istiyorsanız, Şöyle birşey deneyebilir misiniz ?Yayınlamak istediğiniz yazının bulunduğu kategorinin id'sini öğrenin. Anasayfada görünmesini istediğiniz yazıya "anasayfa" diye etiket girin.
Daha sonrasında index.php içinde
Kodunun hemen üstüne
kodunu ekleyip dener misin bi hocam ?
Ek Olarak:
Siz Anasayfada sadece yazdıgınız son yazılardan 1 tane mi görünmesini istiyorsunuz yoksa seçtiğiniz bir yazının mı görünmesini istiyorsunuz ?
yok olmadı hocam bırkac kod denedım degısen hıc bırsey yok gogledende kodları aldım ekledım benmı yapamıyom anlamadım gıttı
resım
ekledığım dıger kodlar
kategorı ıd numarası 1 yazıyor ona gore ekledım ama olmadı
?php query_posts($query_string . '&cat=-kategoriID 1'); ?>
function PozExclude($query) {
if ( $query->is_home ) {
$query->set('cat', '-1,-,-');