Merhaba sevgili dostlar, bu konuyu açmamda ki neden açıkçası biraz dert yanmak olacak sanırım. Yazacaklarım kesinlikle övme amaçlı değil, zaten övülecek bir tarafımda hiç yok. 2004 yılında okulumuzun websitesini (SMF) kurmak ile başladı bu maceram, daha sonra çeşitli alan adları aldım ve her zaman başarısız oldum.

Sürekli aktif olan siteyi ben üzerime aldıktan sonra bile kimsenin gelmemesi tuttu, sanırım bu konuda lanetlendim diye düşünüyorum. Elimden çok fazla alan adı ve website çıkarttım. Şimdi ise alan adımı çok sevdiğim "abartma.com" mevcut. Bu ismin .net ve .org uzantıları da bende mevcut. Bir de böyle huyum var maalesef, sevdiğim bir alan adı gördüğüm zaman hiç dayanamıyor diğer uzantılarına da sahip olmak istiyorum.

Şu an için çok fazla ekonomik sıkıntı da değilim, işin açığı çok fazla da vaktim olmuyor siteyle ilgilenmek için. Fakat turhost'tan her şeyi ile sınırsız hosting, lisanslı tema, lisanslı eklenti vs. aldım. Ben hangi yöne gideceğime karar veremediğim için bu konuyu açtım. Sizce devam edeyim mi? Yoksa tam anlamıyla satayım mı siteyi?

Benim için yorumlarınız çok önemlidir.

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ