-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili dostlar, bu konuyu açmamda ki neden açıkçası biraz dert yanmak olacak sanırım. Yazacaklarım kesinlikle övme amaçlı değil, zaten övülecek bir tarafımda hiç yok. 2004 yılında okulumuzun websitesini (SMF) kurmak ile başladı bu maceram, daha sonra çeşitli alan adları aldım ve her zaman başarısız oldum.
Sürekli aktif olan siteyi ben üzerime aldıktan sonra bile kimsenin gelmemesi tuttu, sanırım bu konuda lanetlendim diye düşünüyorum. Elimden çok fazla alan adı ve website çıkarttım. Şimdi ise alan adımı çok sevdiğim "abartma.com" mevcut. Bu ismin .net ve .org uzantıları da bende mevcut. Bir de böyle huyum var maalesef, sevdiğim bir alan adı gördüğüm zaman hiç dayanamıyor diğer uzantılarına da sahip olmak istiyorum.
Şu an için çok fazla ekonomik sıkıntı da değilim, işin açığı çok fazla da vaktim olmuyor siteyle ilgilenmek için. Fakat turhost'tan her şeyi ile sınırsız hosting, lisanslı tema, lisanslı eklenti vs. aldım. Ben hangi yöne gideceğime karar veremediğim için bu konuyu açtım. Sizce devam edeyim mi? Yoksa tam anlamıyla satayım mı siteyi?
Benim için yorumlarınız çok önemlidir.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sozluk tarzında bir proje yapabilrisin o domainleri.ilgilenirsen sitede bir script var önerebilirim.
MSI
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabikide devam et hocam.Şuan ki abartma.com düzgün bir ekip olduktan sonra çok güzel şeyler çıkarabilir tema ve alan adı gerçekten güzel :)
senisende
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Borsa, Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
akılda kalıcı bir alan adın var. sosyal bir site hoş olabilir. ben olsam devam ederdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Günlük hiti nedir?
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam amacınız, hedefiniz nedir ? Siteminizin sebebini anlayamadım ben
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Viral bir blog olarak kurmuştum öncelikle, sadece temayı lisanslatmakla da kalmadım. Viral eklenti de satın almıştım, onedio tarzı gibi işte herkesin gözdesi bu aralar o siteler. Bende ya tutarsa diye giriştiğim bir proje olmuştu.
Yok denilecek kadar az diyebilirim 20-100 arası.
Devam etmek güzel olur benim içinde fakat kafamda hep soru işaretleri kalıyor. Sınırlı yere kadar düzenlendi tema, ilerlenmiyor şu anda da bir kişiyle anlaşıyorum adam daha sonra elimde iş var diyor.
MSI adlı üyeden alıntı
Tabikide devam et hocam.Şuan ki abartma.com düzgün bir ekip olduktan sonra çok güzel şeyler çıkarabilir tema ve alan adı gerçekten güzel :)
Benden hariç 3 arkadaşım daha yönetimde yer alabilirler, beni bekliyorlar açıkçası. Fakat yukarıda arkadaşa dediğim gibi bir anlaşma yapıyorum tema düzenleme konusunda adam anlaştıktan sonra elimde iş var diyor, ondan sonra alabilirim diyor.
Sözlük tarzı biraz geç olur ama yine de scripte bakmak isterim.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
alan adı son derece güzel tam projelik.Sosyal içerik platformu oluşturabilirsiniz ancak önemli derecede reklam yapmanız lazım.Siteye göz atmadan önce yorum yapmıştım dediğim gibi yapmışsınız ancak daha ilginç konular ekleyin.Bu kategori için reklam şart googleden hit almanız çok zor.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizi beğendim. Gerek tasarım gerek isim gerekse konsept olarak güzel duruyor. Yükselmemesi için hiç bir sebep yok. Size tavsiyem yabancı eğlence sitelerine takip edip orada gördüğünüz güzel şeyleri almak. Günde 1-2 tane yazacak vakit ayırsanız bile yeterli olur şu aşamada...