ecarpar adlı üyeden alıntı

Sorunu biliyorum ama anlatamıyorum bir türlü.. Öğretmek zor iş
ikili döngü kuracaksın, tablo için bir ve tablonun içersinde oluşan herşeyi diğer döngü ile oluşturacaksın senin bu yapında döngü x_panel in dışında kalıyor.

x_panel burada tümünü kaplayan kabuk un adı olmalı Gentellela Alela kullandın değilmi ?


İkili döngü diyorsunuz :) anlamadım ama bu şekilde bir deniyim. Bir şeyler canlandı sanki sağ olun. :) Evet Gentelella Alela kullandım hocam.

VNexusTR adlı üyeden alıntı


$marka1 = $db->prepare("SELECT * FROM Kalemler WHERE renkler= ? ");
$marka1 ->execute(array("'kirmizi','sari','mavi','siyah'"));
$islem1 = $marka1 ->fetch();
?>


10,10,10,10 veya 5,5,5,5 yada 4,4,4,4 yazan yerlere de yani html kısmında o sayıların yerine;








Bunları yazalım.

Örnek:



Kırmızı:  




Sarı:  




Mavi:  




Siyah:  





Oradaki oranlar değiştiğinde progress_bar otomatik olarak oynayacaktır tahminime göre. Bu arada kusura bakma kodlarda bir hata varsa PHP gerçekten yeniyim yine de anladığım kadarıyla yardımcı olabilirim belki diye bir şeyler yazmak istedim.



Şimdi şöyle ki progress barın değerlerinin oynamasından ziyade benim için önemli olan ürünlerin kategoriye göre ayrılmış olması. Resimde de anlayacağınız üzere x ürününü n kategorisine eklediğim halde böyle yapmak yerine her ürünü aynı kategoride olmasına rağmen tekrar yazdırması :) Onun dışında değerlere göre görselleri oynatmayı biliyordum yine de teşekkür ederim, 100% lik değer olduğu için ben 10 adet çekeceksem 100% olmayacağından php ile değeri çekip sonuna bir de sıfır ekleyerek o sorunu çözdüm :) Yani kaç olursa olsun hep bir sıfır fazla yazıyor böylece 100% olmuş oluyor. 100% 200 ü denemedim ama ne olacağını bilmiyorum teşekkürler :)