-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
merhaba arkadaşlar bi blog tarzında site açtım 20, 30 gün oldu toplamda 30 tane falan yazı attım ilk 10 günde sonra ise sıkıldığım için bıraktım hiç bir çalışma baclink seo tarzı birşey yapmadım tek yaptığım siteyi açmak ve yazı yazmak oldu bu gün bi gireyim dedim siteye baktım tekil ortalama 3, 4k hiti var çoğul 5k civarı 1 haftadır hit çok iyi acaba bi site yazılarımımı paylaşmış diye düşündüm google de kendi yazılarımın başlıklarını arattım kimisinde 10 kimisinde 20. sıradayım bazı başlıklarım görünmüyor bile sonra yandexe girdim sitemde var olan yazıların başlıklarını arattığım zaman çok şaşırdım çok popüler sitelerin bile önüne geçmişim onedio, eksi sözlük, hürriyet tarzı örnek en sağlam telefon başlığı ekşi sözlüktede onedioda da olduğu halde benim sitem ilk başta çıkıyor vds den de denedim yine benim sitem çıkıyor hiç çalışma olmadan bu nasıl mümkün google hiç değer vermezken yandexin en az 10 başlıkta beni 1. sıraya çıkarması sizce nasıl olabilir bu arada sitenin bugün ki hiti 7k (tekil)
1 kişi bu mesajı beğendi.