markarehber adlı üyeden alıntı

Test aşamasında şu anda test ediyoruz duruşlara bakıyoruz. Daha alt kategoriler eklenmedi. Konu başlıklarına diyecek bir şeyim yok onları ekleyeceğiz. Fakat ileride bizimde kendimize özgü bir görünümümüz olacaktır. Ayrıca *** kopyası olan bir tarafı olacak çünkü bizde vBulletin standart teması kullanacağız. Malesef ona yapacak hiç bir şeyimiz yoktur. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ayrıca *** slogana google yazdı diye google ismini satın aldı anlamına gelmez biz yine solgana google kelimesini ekleyeceğiz.



Bir sloganın markaya ait olması için bu slogana dair herhangi bir hak satın alması gerektiğini sanmıyorum hocam. ***, temeli 12 yıla dayanan köklü bir girişim ve "google fan forum" namını bu 12 yıl içerisinde markasıyla bütünleştirmeyi başardı. Bu sebepten böyle birşey söyledim. Bunu söylerken bu sloganı kullanma hakkınızın olmadığını kastetmedim, kastedecek olsam zaten direk öyle söylerdim. Bunu yalnızca bir kullanıcı tavsiyesi olarak ilettim. Dünkü maskotunuz da ***'un rokito'sunu andırıyordu mesela.

vB default tema için bir şey demedim zaten. Bugün ***, ws, iyinet gibi forumların hepsi bu temayı kullanıyor. Bu kopyalamak olmaz tercih meselesidir zaten.

*** kopya dedim çünkü dediğim gibi dün girdiğimde ***'un reklam verenlerinin reklamı sitenizin ortasında duruyordu.

Kategoriler ve açıklamalarını okurken de kendimi ***'da hissetmiştim. Özellikle "soru(n)lar" ibaresini içeren kategoriler direk ***'dan c/p yapılmış gibi gelmişti bana.

Neyse, sonuçta ilgilenildiği taktirde belki ***'u bile sollar; belli olmaz zaten o işler. Ben desteğimi vermek için üye olacağım. Ranksete falan ihtiyacınız olursa da ben bir pm kadar yakınınızdayım.

Başarılar.