14.12.2016 saat 21:02 itibari ile iş alımları sonlandırılmıştır. Bu saatten sonra verdiğiniz işler benim tarafımdan alınmamaktadır. Gerekli sorumluluk kabul edilemez. Adımızı kullanıp sizden iş alan olmasına karşın bu uyarı mesajı yazılmıştır.
[B]***.NET MEMNUNİYET MESAJLARI;[/B]
4 adet makale alındı. Hızlı teslim alındı. Çok ilgili bir arkadaş Teşekkürler
3 makale alındı sektör dışı konular ile alakalı gayet başarılı.
15 makale alındı, inanın bu kadar iyi birşey beklemiyordum. Tam istediğim gibi yazıldı elinize sağlık.
15 adet makale işi verildi.
makale siparişi verildi. ilgili bir arkadaş. Sipariş bekleniyor.
30 adet aldım cok basarılı kelıme dagırcıgı hayet güzel iyi çalışmalar
14 Makale alındı, zamanında teslimat. Teşekkürler.
Kendisinden makale aldım teslimatını zamanında yaptı ayrıca çok da güzel yazmış. Bu fiyat bandında böyle kaliteli bir iş kolay kolay bulunmaz diye düşünüyorum. Kaliteli hizmet için teşekkür ederim.
makale siparişi verilmiş olup teslim alınmıştır.İlgi ve alaka için teşekkür ederim.
Makale Alınmıştır.
karşılıklı makale ticareti yapıldı. Gayet güvenilir, alanında başarılı bir yazar arkadaş.
Makaleleri teslim aldım açıklayıcı bir şekilde yazılmış memnun kaldım teşekkür ediyorum.
kendisinden 1 adet 800 kelimelik makale alındı gayet itinalı yazılmış teşekkür ederim
Anlayışlı, işinde uzman bir yazar kadrosu. Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.
WMARACI MEMNUYET MESAJLARIMIZ :
makale alınmıştır. Başarılı ve Özgün.
otuzgun]Makale alımı yapılmıştır, teşekkürler[/QUOTE]
[QUOTE=MuhammedAVCİ adlı üyeden alıntı
Belirlenen saat ve zamanda kaliteli ilgili bir çalışma yaptılar teşekkür ederim..