Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir (yaklasşık 5 aydır) aorhan.com üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Logo, tasarım ,yeni konsept, video çalışmaları vs. gibi köklü ve modern bir blog havasına sokmak için. Yeni aorhan.com'da da yazarlık sistemi açmayı düşünüyorum. Hatta tasarımda yazarlık sistemine göre yapıldı ve her yazıda yazar hakkında bilgi , sosyal medya linkleri ve yazarlar sayfasında geniş bilgi amaçlı bir sürü şeyler ekledim.

Lakin bazı kafamda dönen sorular var ve cevabını başka sorular sorarak sizden duymak isterim.

Öncelikle aorhan.com'da ben haricinde başka yazarların olmasını nasıl karşılarsınız. Ne tür yazılar istersiniz ? Wordpress tema , video paylaşımları ilginizi çeker mi ? En çok hangi konular daha ilginizi çeker ?

Benim yazar alma amacımda çoğu blogger arkadaş okunamadığından yakınıyor. Özgün ve kaliteli yazılar yazan ve güncel blog tutabilen arkadaşlardan talep gelirse bunların bloglarını inceleyeceğim sonrasında benim onayımla beraber belli limitteki yazıyı ilk başlarda benim kontrolümde sonrasın artık kendi direk yayınlayacak şekilde yapmayı planlıyorum.

Sizce bu şekilde bir çalışma nasıl olur? Ayrıca eğer yazarlar ile güzel ortam oluşursa başka isme geçmelimiyim ?

Bana vereceğiniz iyi ve kötü fikirlerinizi bekliyorum.

NOT: Sanırım yanlış anlaşıldım yazar alınma amacı aynı tarzda; fakat yazar arkadaşa destek amaçlı olacaktır. Zaten yayınlayacağı yazı elbetteki benden az olacaktır çünkü burada bir nevi kendini tanıtacak. WMaraci.com'daki yayınlanan makale yazarları gibi :)