İsim üzerine kurulu domainler yani senin aorhan,benim anarschi veya alinin arslania bize ait olduğundan giren bizim yazılarımızı görmek istiyor genelde..

Hani tarz açısında söyleyebilirim şimdi senin blogunu devamlı takip eden birisi gelip bir yazına baktığında başkası tarafından olduğunu kolay kolay anlamaz ve "aorhanda bozdu" gibisinden önyargılara kapılabilir..

Örnek vermek gerekirse ilk blog tutmaya başladığım zamanlarda volkanca vardı gerçi halen var herhalde..Sıkı takip ettiğim ve volkanın yazılarını sevdiğim birisiydi.Sonradan yazar alımı filan derken blog artık çöp çatan sitesine döndü.Garip garip yazılar ve içerikler görmeye başlayınca takip etmeyi bırakmıştım..

Şöyle bir olgu vardır ahmet..Sen az yazarsın ama yazdıkların az olduğundan dolayı kıymetlidir..Hani hit açısından filan tamam olumlu olabilir yada yeni insanlara ulaşmakta faydalı olabilir ama konsept dışına çıkmak pek sağlıklı değil diye düşünüyorum..

Yok yazar alırım ama böyle sağlam makaleler yazan,ayda yılda bir uğrayan yine benle benzer yazım dilini kullanan 2-3 kişi olur diyorsan pek sorun yaratmayabilir..Ama büyümek isterken küçülmeni istemem açıkcası..