İphone 8 Hakkında İlk Duyumlar Gelmeye Başladı.
İphone 8 hakkında ilk duyumlar yavaş yavaş kulaklarımıza gelmeye başladı. İphone 8, ekran özellikleri ile Galaxy Edge’ye benzeyecek gibi görünüyor.
İphone 7’nin tanıtılıp satışa sunulmasından kısa süre sonra iphone 8 hakkında bilgiler de yavaştan kulaktan kulağa söylenmeye başlandı. 2017 yılı iphone’un 10.yılı için büyük yeniliklerle tanıtması bekleniyor.
Sızıntılara göre; İphone 8, Samsung edge serisinde gördüğümüz kavisli ekranlar ile karşımıza
çıkabilir. Ayrıca Apple’nin uzun süredir kullandığı IPS LCD ekranlarını, İphone 8’de Oled ve Amoled ekranlar ile değiştirmesi de bekleniyor. İphone 8’in en büyük yeniliği ise tasarımında olacağı düşünülüyor.
Hepimizin bildiği gibi, İphone 7 ve İhone 7 Plus’un 128 ve 256 GB’lık jet black renk seçeneklerini sunmuştu. İphone 4/4s modellerinde gördüğümüz cam kasaların İphone 8’de de görülmesi ve en az onlar kadar dayanıklı olması bekleniyor. Bildiğiniz gibi İphone 7 ve plus modellerinde cam kasa gibi bir görünümü olan modellerin ekranları parmak ile bile çizilme riskine sahip. Apple gibi bir markanın 10. Yıl şerefine ekran kalitesini de daha güçlendirmesini bekliyoruz.

5,5 inç ve 4,7 inç olmak üzere iki modelle karşımıza çıkacağı da son sızıntılar olarak bilinmekte. İphone 8 hakkında teknik özellikleri konuşmak için şuan erken ancak bakalım İphone 8 yeni tasarım ve özellikleri ile müşterilerini memnun edebilecek mi ?

KAYNAK