lostyazilim
tr.link

Sizce Devam Edeyim Mi? Yoksa Yeter Artık Mı Diyeyim?

13 Mesajlar 2.001 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

NeroWin adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizi beğendim. Gerek tasarım gerek isim gerekse konsept olarak güzel duruyor. Yükselmemesi için hiç bir sebep yok. Size tavsiyem yabancı eğlence sitelerine takip edip orada gördüğünüz güzel şeyleri almak. Günde 1-2 tane yazacak vakit ayırsanız bile yeterli olur şu aşamada...

Inchredible adlı üyeden alıntı

alan adı son derece güzel tam projelik.Sosyal içerik platformu oluşturabilirsiniz ancak önemli derecede reklam yapmanız lazım.Siteye göz atmadan önce yorum yapmıştım dediğim gibi yapmışsınız ancak daha ilginç konular ekleyin.Bu kategori için reklam şart googleden hit almanız çok zor.

Yorumlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siteyi beğenmenize de sevindim, açıkçası şu an site içerisi bomboş diyebilirim. Belirli kategoriler mevcut değil, belirli konular girilmedi, site şu an tam anlamıyla hazır değil. Yapılması gereken çok şey olduğuna inanıyorum.

Yazılım güzel ama biraz daha geliştirilebilir, düşüncesindeyim. Teşekkür ederim.

kişisel bloğ • tevfik.org
elektronikssl
webimgo

hakankaya2020 hakankaya2020 mrhakankaya.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
domain gerçekten güzelmiş.
Burada işin üstadları var iken bilmişlik yapmak istemem ama içerik kalitesi düşük olduğu için ziyaretçi alamıyor olabilirsiniz. Yazılar kısa, alt başlıklar yerine strong etiketleri kulanılmış, yazılardaki fotoğraflar ile görsel güzellik yakalanmış ama anahtar kelimeler yazılar içerisine yedirilmemiş.
Değinildiği gibi daha ilginç içeriklere yoğunlaşmak isme uygun olabilir. "Mercedes G serisi göz doldurdu" yazısına bakınca bir kısmımız beğeniyor belki ama "1962 model mercedeste otamatik cam" deyince abartma abi diyoruz. gibi. :D

Kabaklar Çarpışır çekirdekler, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Viral komedi üzerinden yürüyebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al