-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tebrik ederim bende bir abiyim. 5 Yaşında bir kardeşim var. Aynı testleri ona da yaptılar her şeyini incelediler. Down sendromlu olma riskinin olduğunu söylediler. ( Yaş ilerlediği için ) Ama her hangi bir problem yoktu. Bizim kararımız başından beri kesindi riskli bir bir bebekti down sendromlu olması durumda biz aldırtacaktık.
Kararınızdan dolayı tebrik ediyorum. Umarım uzun yıllar beraber olursunuz...
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Gerçekten böyle güzel yorumlar geldikçe kardeşime olan sevgim sürekli artıyor. Hepinizden Allah razı olsun. Çok çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
benim sol kulagım hiç duymuyor askerligim muaf iş bulamıyorum engelli gözüyle bakıldıgı için
bu yazını okurken işitme kaybımı ilk ögrendigim güne gittim doktorun bunun kulagı ölmüş diyerek valideme söyledigi güne aglamamak için zor tutugumuz o güne cünki eksiklik kavramı bir başkadır
cok şey yaşadım sadece şunu unutma güzel kardeşim
kardeşin böyle olmasını saten istemezdi ve ona ömrün boyunca sadece yüzüne gül kızma
imtihan olan bu dünya herşey sahte önemli olan temiz ameller
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
2 çocuk babasıyım 3 cü çocuğum su an yanımda 2 haftalık daha 5 ci ayında bu çocuk sağ doğmaz söyle boyle olur çok şey dediler 1 günde 5 6 hastaneye gittiğimi biliyorum rabbimin verdiklerinede vermediklerinede şükürler olsun hamd olsun sağlıklı bir şekilde aramıza katildi rabbim diğer aile bireylerine sağlık sıhhat versin sağlık sadece doğunca kaybedilen yada eksik olan birşey değil
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1.Wmaracı gelişiyor.Artık kelimeye takılıp düzeltme hastalığını bırakan/banlanan üyelerle daha iyi bi yer olmuş
2.Down sendromu bi hastalık değildir çok özel bişeydir o fazla kromozomda sevgi merhamet yüklü gibidir. o yüzden kıymetini bilin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de down sendromlu kuzenim var şu an 7 yaşında, çok cana yakın oluyorlar. Benim için deli oluyor çok seviyor beni. Arada arıyor konuşuyoruz falan :)
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Allah büyüktür. Onun bu farklılığına dair güzel düşünceleriniz kadar mutluluğunuz olsun. Nice güzel günler görmenizi dilerim.