Bilişim sektörüne yatırmanızı tavsiye etmem.
En çok kazanan şirketler türkiye de e ticaret siteleri ama globalde e ticaret siteleri değil. Mobil uygulama, kitleleri barındaracak global seviye de bir uygulama projesi en sağlamı olacaktır.
Whatsapp satıldığında , her şeyi ile beraber THY yi 5 defa alıyordu (uçaklar vs dahil)
Whatsapp satıldığında , her şeyi ile beraber THY yi 5 defa alıyordu (uçaklar vs dahil)
Aynen orasıda öyle tabi. Mesela şuan adını hatırlamıyorum ama e-fatura kesenler için bulut depolama yapan bir firma var aylık 150 lira alıyorlar her firmadan. Devlet tarafındanda onaylanmış direk olarak e-fatura sisteminden yedekleniyor. Whatsap biraz uç nokta olmuş ama dediğiniz gibi buna benzer kullanıcı odaklı bir sistem olabilir.
MertUslu araya karıştı kardeşim kusura bakma :)
Ek Olarak:
bence riskide yüksek 100 bin tl çok büyük bir meblağ da değil. Çok fazla zarar ettirmiyecek size şirket açtırmaya gerek kalmıyacak yatırımları araştırmanızı öneririm bir yere ortak olmak gibi
Hocam zaten ben kendi ihtiyacım olan yatırımı sağladım. Kendi işimle ilgili olan kısmı yani. Elimde kalan mebla bu. Şirketim var zaten, bunun üzerinden de kullabilirim orasıda sorun değil. Ve yine katılıyorum büyük bir yatırım için iyi bir para değil tabiki ama şuanki piyasada güzel bir başlangıç yapmak için yeterli diye düşünüyorum. Özellikle ticaret bakımından. Ortakık konusunda da şimdi adam bana bir iş yapabilmem adına destek olmak adına verdiği parayı alıpta ben şuraya ortak olucam demek biraz garip olabilir adamın derdi kendini poh pohlamak aslında bakın benim sayemde oldu demek istiyor :)