Weyso adlı üyeden alıntı

Sitenize bir not düşün kaldırılmasını istediğiniz bir paylaşımı veya resim video vb şeyler bildirim alındıktan 2 iş günü içerisinde kaldırılacaktır.

Gerekli belgelerle uyarı yaptığınız takdirde uyarılar dikkate alınacaktır ve kaldırılacaktır.

Maile gelecek olursak bu mail içerisinde onlara ait olduğunu ispat edecek bir belge ile mi mail geldi ,


Var aslında, sitenin footerinde "Telif hakkı size ait olan bir eser için "Bize Ulaşın (Contact)" sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır." yazıyor. Ama şimdi şöyle bir şey oldu. Bu firma dizinin geçen haftaki bölümü için bir ihbarname gönderdi. Sonra kaldırdım bölümü. Bu hafta yeni bölümü yükledim. Yine ihbarname gelmiş, daha sonra bu olay. Yine de 3 gün içerisinde kaldırılacaktır dediysem, hak benim tarafıma mı geçer?

Evet, sertifikayla beraber göndermişler maili.

Ek Olarak:

keremsamet adlı üyeden alıntı

Bir de gelen maillerin @siteadi.com üzerinden geldiğine dikkat ederek sitenizde kaldırma işlem yapın. Bazı sivri zekalı rakip site yöneticileri hotmail gmail üzerinden ihbar yapıyor. Resmen akıl israfı :D


Hocam ihbarnameyi gönderen kurum DigiGuardians. Adamlar sertifikalarıyla beraber yolluyorlar maili. Ayrıca bizim sitenin footter kısmında şöyle yazıyor:

"Sitemiz sunucularında film,dizi,oyun veya program saklamaz. Yandex ve Google'nın sunucularında yüklenmiş verilerin paylaşımını yapar. Telif hakkı size ait olan bir eser için "Bize Ulaşın (Contact)" sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır."

Bu yazı acaba hakları bize doğru çevirir mi?