keremsamet adlı üyeden alıntı

3 gün içerisinde kaldırılacaktır, deyip kaldırdıysan sana birşey olmaz. Aslında sana hiçbirşey olmaz. Diyorum ya en fazla domain erişime kısıtlanır. Hosting yabancıysa bu konuyu boşuna açmışsın derim. Takma kafana. Hosting türkiyedeyse zaten hosting firmana senden önce ulaşıp paketini bile iptal ettirebiliyorlar. Yaşayacağın daha önemli bir sorun yok. Bekle ve gör. 2008'den beri telif konusunda gözlemlediğim bunlar. Daha ileri seviye bir ekşını görmedim. Anormal durum yaşarsanız da benim açımdan ilk olursunuz.


Anladım hocam; çok teşekkürler görüşünüzü paylaştığınız için. Hosting türk firmasına ait, ama avrupa lokasyon.

bluecity adlı üyeden alıntı

Son 1 kaç gündür The Walking dead furyası aldı başını gitti.Altyazı sitelerindeki altyazıları bile kaldırtmışlar.Yalnız son zamanlarda telif hakkı sahipleri hiçbir kanuni gerekçe olmadan göz korkutma amaçlı kafalarına göre mesaj atıp içerik kaldırmaya çalışıyolar.Kanunu vs. i bilmeyenler hemen içerik kaldırıyor.Şu an türkiyedeki altyazı sitelerinden altyazı kaldırılmış durumda fakat yabancı sitelerin çoğunda altyazılar duruyor bizim türkler korkudan kaldırıyor.

Özetle verdikleri göz dağına fazla aldanmayın içeriği kaldırdıysanız sorun yok uyarı gelmiş kaldırılmış rahat olun savcılığa başvursa ne olucak içerik kaldırılmış.Savcılıktan sonuç alacak olsalar şimdiye kadar hiçbir warez site kalmazdı.


Haklısınız hocam, ben de farkettim. Çok teşekkür ederim görüşleriniz için.

Weyso adlı üyeden alıntı

O şöyle yapmanız gerekiyor bu firmanın hiç bir dizisini vs yükleme yapmamanız gerekmededir aksi halde haksız duruma düşersiniz gerekli her şey'i kaldırdığınız taktirde sorun olmayacağınız düşünüyorum .
Örnek verecek olursak gelen uyarıda bir link mi yoksa bütün eserlerin mi kaldırılması isteniliyor sizden ?


Bir link geldi hocam, yani sadece tek bölüm.