Weyso adlı üyeden alıntı

Size korkmayın bir şey olmaz diyenlere aldanmayınız bu gibi olaylardan dolayı başınızı yandırmayınız
Örnek olarak :
1 uyarı alırsınız 2 uyarı alırsınız 3 alırsınız ve daha sonra takip edersiniz acaba açılmış dava var mı diye baktınız gelen mailler ile bir şey olmuyor yani gözünüzü korkutmak amaçlı yapılan bir şey ve korkuyu yenerek korkusuz girersiniz işin içine ama şunu bilin ki .
Ne zaman bu firmanın yaptıklarını yayınlayarak Google'da 1'ci veya 2'ci oldunuz işte o zaman size gelen mailler sizi korkutması gerekmektedir.

Şimdi ayakta olan warez ve benzeri siteler bu gibi mailleri dikkate alıyor emin olabilirsiniz.


Kişi gizlilik bildirimini yapmış, X gün içinde kaldıracağım demiş, kaldırmış. Daha ne sorun olacak? Olayı farklı yere çekmek istemiyorum ama en fazla olabilecekleri sıralandırdım. Emin ol söylediklerimden öte birşey olmayacak. Cem Yılmaz telif konusunda rakip tanımayan tek adam. O bile en fazla site erişimi yaptırabiliyor. Sen kalkmış diyorsun "Size korkmayın bir şey olmaz diyenlere aldanmayınız" Bu lafına ne denir ki. Akıl akıl gel peşime takıl :D

Adamı korkutma icraat göster icraat.

Ek Olarak:

Weyso adlı üyeden alıntı

Şimdi bazı fikirler ve öneriler söz konusu olmuş .com ile sorun olursa .org uzantısına geçersiniz diye bu gibi geçişlerin size zararı olacaktır bilginiz olsun
Bu arada gelen linkleri kaldırmanız yeterli olacağı kanaatindeyim .


Yeminle bol keseden sallıyorsun. Domain uzantısı değişimi yapılınca site hit kaybetmez. Hemde 1 hit bile kaybetmez. Nasıl bir tecrüben var anlamıyorum ama önce "search engine friendly 301 redirect" araştır sonra gel burda bilgi paylaş ;)