keremsamet Burada bir tane cehalet örneği varsa oda siz olduğunuzdan eminim.
Siz işin çakallığını ben ise gerçeğini savunduğum için yanlış biliyorum değil mi .
Yazık olan size sanırım

Ek Olarak: Verdiğim cevabın size 1 ay yeteceğine inanıyorum aksi halde arsız olan tekrar siz olacaksınız.

Ek Olarak:

keremsamet adlı üyeden alıntı

Bu cevap senin değil mi? Adamı hem yanlış yönlendirip hem de aldanmayınız diyerek :D saçmalıyorsun. Yanlış bilginle aldatan sensin. Şu forumda düzeltildi çözümlendi gibi başlıklar yapılması lazım. Yoksa senin gibi bi çarelerle soru soranlar doğru muhattap bulamayarak anca böyle zırva okur geçerler. Yeminle yazık. Ayrıca sana birşey öğretme derdinde değilim, sadece senin savunduğun tezleri çürüttüm hepsi bu. Aksini ispat edemiyorsun olayı tartışmaya çeviriyorsun. Klasik cehalet örneği işte.

Ek Olarak:

Sana telif hakkının kralını örnek gösteriyorum. Sen hala maddelerde sıkışıp kalmışsın. Çıkar at şu at gözlüğünü de egosuz bir şekilde oku şu cevaplarımı. Cem Yılmaz Türkiye'deki telif haklarının en büyük peşinde koşturan eser sahibidir. O dahi en fazla site erişim engeli yaptırabiliyorken, senin cevapların vız gelir. Ne dedim sorunun muhattabına, en fazla domain uzantısı değişirsin. Yönlendirmeni yapar devam edersin. Sen orda ne dedin? Yönlendirme zarar verir. Bre cahil. Şu forumdan önce bi faydalan sonra gel burda bilgi paylaş.

Tekrar söylüyorum. Site yönlendirmesi site hitine 1 hit dahi zarar vermez. Yeter ki search engine friendly 301 redirect kuralına uygun olsun. Daha kalkıpta boşuna cevap yazıp rezil etme kendini.

Aslında acı olan ne biliyor musun? senin için Burası TÜRKİYE senin verdiğin fikirler yasayı değiştirmez.