Verilen linkten indirme işlemini gerçekleştirin, onun ardından android studioyu indirin, anroid studioda gerekli paketleri kurun sdk 23 idi sanırsam. Ardından indirdiğiniz dosyaları import edip verilen talimatlar doğrultusunda res içerisindeki düzenlemeleri yaptıktan sonra apk olarak kaydedin uygulamanız hazır.

Oturdum gece bunlarla uğraştım, ancak anladığım kadarıyla baştan apk yazmak daha iyi olur, o bundan çok daha iyi işler çıkarabilir. Bilgisayar çok fazla kastığı için (android studio yüzünden) belli bir yerden sonra fenalık geçirip kapattım.

Dosyaları kurcalarken bildirim olarak göndermesi için bir kod satırı olduğunu (en azından öyle tahmin ediyorum) gördüm ancak bunun ne düzlemde olduğunu bilmiyorum. Öte yandan baştan başlarsanız alert verdirecek şekilde kendiniz öğrenip güzel bir giriş yapabilirsiniz. En azından ben öyle yapmaya karar verdim.

NOT: Eğer 4 gb altı ram var ise veya bilgisayarınıza güvenmiyorsanız hiç girişmeyin. Android studio kastırıyor. İnternette 4 gb altı için şu bu paketler falan diyor ancak sorun büyük.

NOT 2: Kotalı kullanıcıysanız (muhakkak ben bilmediğim için fazla dosya indirmiş olabilirim) çok fazla indirme yapabilirsiniz ona dikkat edin.

NOT 3: SDK hatası verebilir C:/users(veya kullanıcılar)/pcismi/appdata/local/android/sdk/sdk manager.exe yolunu takip ederek gerekli sdk dosyalarını indirin. (Android studioyu kurduktan sonra)