Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
yelkenleri çok erken suya indiriyorsunuz. Aman dikkat hocamKonu başlıkalrınız iyimiş bu arada :D
Kordinator http://prntscr.com/d2wepk sanırım temanın reklam kısmında sıkıntı var.
Vatana Millet Hayırlı Uğurlu Olsun. Güle Güle Kullan. Bol Kazaçlar.
hayırlı olsun darısı bizim başımıza :D :D
arkadaşlar bende de onayladı kodu yerleştirin dedi bir tane reklam kodunu da koydum ama halen ortada bir gelişme yok ne yapmalıyım
Sana zenci muamelesi yapmışlar :)
TheDestroyer35 adlı üyeden alıntı
Didimedya Dostum sanırım ilk onaydan bahsediyorsun. Birinci onaydan sonra sitene boş yerleştiriyorsun, asıl delirten kısım ikinci onay ile başlıyor.TheDestroyer35 adlı üyeden alıntı
Didimedya Hocam bunlar insana kafayı yedirtiyorlar.Bende 2 aydır falan uğraşıyorum sürekli yetersiz içerik cevabı geliyor. Daha Google politikalarına uyumsuz hatasına dahi geçemedim( ki bu hatayı alacağım kesin).Ama pes etmek yok.Sitenize baktım, emeklerinize sağlık. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, google sütyenli kadın resmine bile cinsellik diye cevap dönmüş birine. Abartıyor da olabilir tabi bilmiyorum.
Hayırlı olsun :) Darısı benim başıma
TheDestroyer35 Hocam yorumunuz için teşekkürler, sütyen demişsiniz ben anlamadım bu işi o resmi de google den buluyoruz madem çok dürüst bir politikaları var kendi aramalarından kaldırsınlar..
olmadı uğraşmam valla
olmadı uğraşmam valla
Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
yelkenleri çok erken suya indiriyorsunuz. Aman dikkat hocamKonu başlıkalrınız iyimiş bu arada :D
Kordinator http://prntscr.com/d2wepk sanırım temanın reklam kısmında sıkıntı var.
Vatana Millet Hayırlı Uğurlu Olsun. Güle Güle Kullan. Bol Kazaçlar.
hayırlı olsun darısı bizim başımıza :D :D
arkadaşlar bende de onayladı kodu yerleştirin dedi bir tane reklam kodunu da koydum ama halen ortada bir gelişme yok ne yapmalıyım
Sana zenci muamelesi yapmışlar :)
TheDestroyer35 adlı üyeden alıntı
Didimedya Dostum sanırım ilk onaydan bahsediyorsun. Birinci onaydan sonra sitene boş yerleştiriyorsun, asıl delirten kısım ikinci onay ile başlıyor.Hocam az önce de mail geldi ve bilmem ne kodu koydunuz ama bilmem nedense onaylamadık diyor, site kötü de değil imzam da bulunan kadın sitesi hocam TheDestroyer35
şaka gibi mail geldi yetersiz içerik dedi