FuKaGa
Sosyal Medya Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Merhabalar şuanda elektrik elektronik mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim. Proglamlama konusunda sadece giriş seviyesinde html biliyorum. Biliyorum buyuk eksilik fakat zararın neresinden dönersen kar düşüncesindeyim. Şuanda ufaktan matlab a başladık şimdi ben kendimi iyi geliştirebilmek için ne yapmalıyım matlabta yoğunlaşmalımıyım yoksa c# c++ python a başlamalımıyım deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Üniversite hayatım rahat geçsin istiyorsan, müfredatta ne göreceksen onu öğrenmeye bak. Yok ben işimde iyi noktalara geleceğim diyorsan, Python öğrenmeye hemen başla. Güzel bölüm okuyorsun, bütün millet yazılımcı :) ama kimse elektronik bilmiyor, Sen ikisini birden öğrenirsen, önümüzdeki 5-10 yıl kral olursun.
Bol Şans
HapyMan
Full Stack Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
What do you do exactly ?
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi hocam,
1- matlab öğrenmen sadece müfredat açısından değil entegre yazılımında pythonu destekleyici olarak kullanabileceğin bir dili öğrenmek açısından da çok yararlı olacaktır.
2- python öğren.
3- bunun yanında gelecekte algoritma ve arayüz konusunda zorlanmaman için c# ve c++ a başla
4- eğer hepsini bir arada yazabilir ve okuduğun bölümle bağdaştıra bilirsen, gelecekte hayat sıkıntısı çekmezsin.
ek olarak tamam da ilk nereden başlayacağım lan şimdi ben diye kendine soruyorsan, matlabı zaten öğrenceksin, python da programlama bilmeyen birinin (genelleme yapıyorum sana özel değil) öğrene bileceği en basit dil olarak bilindiğine göre PYTHON dan başlaya bilirsin.
eğer işin tadını alırsan c, c#, c++ dillerini öğrenmeyi zaten isteyeceksin. bunun yanında kullanıcı etkileşimi için işin içine java da girdiğinde ki (muhtemelen bunlar senin önümüzde ki 5 yılın kadar süre isteyen şeylerdir) okuldan mezun olduğunda yurtdışı fırsatları yakalaya bilirsin.
üşenmedim yazdım, yazım sadece sana özel değil tüm bu alanda yazılıma meraklı kişiler içindir. dil bilmek her zaman iyidir ama önemli olan birden fazla dilde aynı algoritmayı uygulayabilmektir.
iyi forumlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
UNIX, temelde basit bir işletim sistemidir ancak bu basitliği anlamanız için dahi olmanız gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
12f675 i araştırmaya başlayabilirsin. 10 sene sonra teşekkür edebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.