gaste Merhaba. Tabi, adsense ile aynı anda yayın mümkündür. Panelde ID'nize tıklayınız, karşınıza ödeme şekilleri çıkar, oradan banka bilgilerinizi girebilirsiniz.
Saygılarımızla, destek ekibi.



Ek Olarak:

shey42 adlı üyeden alıntı

adnow Bu adamlarla 0.3 $ la tık başı reklamla çalışmaya başlıyorsunuz daha sonra ilerleyen günlerde 02 $ 01$ 0.050 $ 0.020$ yi bile gördük ticket attık sonuc olarak verdikleri cevap şu dönüşüm az oluyormuş bunun için fiyatlar geriye çekiliyormuş 2 sene kadar önce türkiye ye hızlı bir şekilde atılan adnow firması reklama doyunca böyle üçkağıtcılığa kadar gittiler benim param kalmadı yalan söyleyecek değilim ancak bir çok arkadaşın parası kalmış sebeb olarakta saçma sapan şeyler göstermişler anlayacağınız arkadaşlar adnow bir pişmanlıktır.


Merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Bu konuda birkaç notumuz var, biz her reklam ağı gibi trafiğin geri dönüşüne bakarız. Bazı yayıncılar 1 cent ile başladıktan sonra trafiklerin kalitesini arttırarak şuan tık başı 5 cente kadar alabilmektedir. Fraud trafik verenlere de ödeme yapmıyoruz, yapamayız. Bizim de reklamverenler için sorumluluğumuz var. Fraud trafik için ödeme yapmıyoruz, bunu da her reklam firma yapar. Bazı durumlarda hile yapanlara yine de telafi para öderiz kaliteli tıklar için.
Saygılarımızla, destek ekibi.