Olmaz hocam. Aynı diğeri ile. içinde virüs vs varsa belki ilerde hacklink yaparlar. Temizini bulmak gerek.
EVET HOCAM BUNU BENDE DÜŞÜNDÜM.
Didimedya O temalardan beklediğin performansı alamazsın bazı fonsiyonları kaldırılmış ve kısıtlama getirilmiştir.Ayrıca içerisinde shell olma ihtimali yükseK istediğin antivürüsle tarat birşey göremezsin adamlar onların içine öle kodlar ekliyorki site kendisininmiş gibi girebiliyor sunucusu olan arkadaşlar bu konuları daha iyi bilir. ücretsiz tema kullan görünümü güzel olmasın ama bilki sorun yaşamıyacaksın,ve için rahat edecektir.
TAVSİYENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM, BUGÜN OFİSTE ARKADAŞIM İLE BU KONU HAKKINDA TARTIŞMA YAŞADIK YANİ TATLI TARTIŞMA :) BEN OLUR DEDİKÇE O OLMAZ DEMİŞTİ, AMA MERAK EDİLEN KONU HACK DEĞİL ASIL KONU O TEMALARIN SADECE HİT YANİ İNDEX ALINMASI GİBİ DURUMLARI ETKİLER Mİ?.
Sorun olabilir forumda birisi warez tema kullanıp googledan gelen ziyaretçilerin başka siteye yönlendiğini söylüyordu
BUNU BENDE DUYDUM HOCAM BİR ARA LAKİN GERÇEKTEN BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU İSE YARIN DUBLE PİZZAM GELİYR :d