Medyads adlı üyeden alıntı

Zaten ben de onu diyorum arkadaş direkt olarak forumlar tutmaz forum devri kapandı, kendini kanıtlamış forumların devri sürüyor demiş. Oysa ben yeni bir forum açarak hit ve çıkış yakaladım sorun forumda değil sorun forumlar için seçilen konunun daha önce defalarca tekrar edilmiş olmasında. İlk olun ekmeğini yersiniz.


Olmayan bir konuda forum açarsan tabii ki tutar. Geçenlerde bir arkadaş "Kişisel sıçıntı" kelimesinde Google'da ilk sıraya yükseldiğini söylemişti. Böyle bir kelimeyle Google'da arama yapan kişi olmadığı için haliyle ilk sırada oluyor. Seninki de bir nevi o hesap oluyor.

Bizim ülkemizde insanlar keşke senin yaptığın gibi tek konuya yönelik forum açsa. Yine geçenlerde birisi Counter Strike forumunu satmaya çalışıyordu. Sitenin adı yanılmıyorsam csforumu'ydu. Sitede başta CS ile ilgili konular vardı. Aşağıya inildikçe Film, Video, Futbol gibi saçma sapan konular vardı. Maalesef Türkler her şeye para/hit gözüyle bakıyor. O yüzden bir forum açıp içeriğine ne varsa ekliyorlar. Seninki gibi tek bir konuya odaklı kaç tane forum sitesi var?. Ayrıca bunlardan kaçı gerçekten yararlı?.

Ayrıca Yandex forumu açtığını ve hitinin iyi olduğunu söylemişsin. Doğrudur. Ama önemli olan hitinin iyi olması değil. Bunu devam ettirebilmek. Yandex şu sıralar popüler olduğu için sitenin hiti yüksek. Peki bu hep böyle mi olacak?. Yani Yandex her zaman bu kadar popüler mi olacak?. Orası soru işareti. Her popüler şeyin illaki bir sonu olacak.