-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Manav isi yapamazsin bu isi yapmak icin hale gitmen gerek ben bir firma icin halden mal tedarigi yapiyorum gece halde geciyor gunduzde elemanlar ve islerle ilgileniyorum bu surecte senin gece mal alip gunduzde satman lazim kisin saat olarak aksam erken eve gidersin yazın millet hep gezer gece gidersin eve ben hergun gunluk 4 saat uyurum su an sabah 7 de ise gittim uyumadim aksam 7de eve geldim misafir felan tv ps derken gece oldu gece hale gidecem 2 3 saat anca yatarim amon-ra mali alirlar dukkana gecelerim tezgaha yardim ederim eleman dukkan duzene girer sonra eve donerim duzgun bir uyku surem ve zamanim yok senin hic olmaz mal alacaksın nakliye parası vereceksin kira vereceksin birde tezgahta durup satacaksın heleki anlamıyorsan zor is bu göründüğü gibi kolay değil ve çok fire verebilirsin bu iki seçenekte kırtasiye zarar açısından daha iyi bozulma gibi birşey soz konusu değil ayrıca sabah öğle aksam üstü yoğun olursun okul çıkışlarında 2çocuğum okuyor su an bu sure dışında ps den sitelerini idare eder ek gelir yaparsın yazında ayni şekilde tatilini yapar ve sitelerinle ilgilenirsin ayrıca yazın 3 aylık tatilde ek eğitimlerle web alanında kendini iyice geliştirmen sana daha faydalı olur konuyu istanbula gore değerlendirip yazdım kırtasiyeyi bilmem ama isi biliyorsan manavda yine para var