Merhabalar,
Bu tip konulara site adresinizi de yazarsanız herkes bir inceler herkes gördüğü eksiği söyleyebilir bu açıdan yararlı olabilir. Mesela ben bakarım derim ki menü şöyle olsa daha iyi, başkası bakar der ki şu yazı politikaları ihlal ediyor falan filan, herkesin bir yorumu olur.

Adsense'in maalesef 2+2 =4 gibi kuralları yok. Kimileri diyor ki minimum şu kadar içerik olmalı, gizlilik politikası olmalı, iletişim olmalı falan. Ben Adsense aldığımda bunların çoğu yoktu mesela sitemde. Sitenin kullanıcılara değer katan, telif haklarını ihlal etmeyen, politikalara uygun gezinmesi kolay, belli sayıda da içeriğe sahip bir site olması gerekiyor. Bu şartları sağlayan bir sitenin onaylanması muhtemel. Muhtemel diyorum çünkü bunu onaylayan da bir insan ve tabii ki hata payı vardır.

Son olarak şunu belirteyim. Ben de site açar açmaz Adsense'e çok uğraştım ama ilk 1 sene 200 TL eşiğini aşamadım. İlk ödemeyi Adsense kabulünden 14 ay sonra aldım. Daha yeni yeni site 3-4K hitleri buldu da her ay ödeme alıyorum. Siteniz yeniyse Adsense kasmak yerine içerik kasmak daha akıllıca olabilir, bunu da belirtmek istedim.

Siteyi ekledim, dediğin gibi şuan zaten mesele içerik kasmak siteye bakarsan sürekli içerik eklemeye devam ediyorum. Ama adsense olsa en azından boşa uğraşıp uğraşmadığımızı öğrenirdik. Bazı forumlarda görüyorum 10k lık siteye adsense alamayan adamlar var. O kadar emek verip başımın ağrımasını istemiyorum.

Hemde en azından aylık 50 100 lira para gelir, fena mı olur. Bir yandan da nasıl tbm artırız nasıl adsense gelirini artıracak içerikler üretiriz bunuda araştırır etkisini görürdük.

Boş boş içerik kasmak kör birinin araba sürmesine benziyor kanımca..