Merhaba forumdaşlarım;
Dün fikirlerinizi aldım bugunde kanalımı tanıtmaya geldi 3 ay önce genel içerikte açılan sitemizin youtube kanılı üzerinden webmaster katogoriside ilgimizi çektiği için bir çok seo bilgilerini internetten bulamayacağınız konusunda garanti verebilirim.Bunları sektorden cekildiğim için ücretsiz veriyorum.Amaç piyasada seo işi yapıyorum diyen gençleri türetmek değil.Amaç kurumsal site sahipleri ve blog sahiplerinin kendileri ücret ödemeden sıralamalara sitesini sokmasıdır.Bu konuda lütfen saçma yorumlar yapmayalım.
Bu arada kanalda webmaster konuları dışında değişik yemek tarifleri ingilice içerikte kendi ürettiğimiz videolarda olacak.Ben deniz çağlar olarak sadece webmaster videolarını paylaşacağım.kısa sürede bilinmeyen hızlı yükselinecek niş hiç duymadığınız kategorilerde olacak.mutlaka kanalımızı takip ediniz.
Slogandada olduğu gibi amaç kültür arttırmak her sektorden bilginiz olsun istiyoruz.
kanal:https://www.youtube.com/channel/UC8f61VTcb0eiCTi4qA1oTVA
Abone olarak takip edenlere teşekkür borç bilirim.Çünkü bu şekilde bizler sizi kendimize rakipte yapıyoruz aslında bu bilgileri veririken hepimiz kazanalım diye yapıyoruz.Sizde abone olarak yaptığım işi sevmeme bana sürekli çekim için şevk verebilirsiniz.webmaster lık ile alakalı 1000 video hedefliyorum.sonlara doğru ise dahada farklı asla bulunamayacak bilgileri paylaşacağım.Bu bilgiler kitap yazılabilecek değerli bilgilerdir.
SEO DERSLERİNİ SIRASI İLE İZLEMENİZ ÖNEMLİDİR