herme adlı üyeden alıntı

cosmos61 organik hit programın ÖRNEK: ahmeti X siteden alıp Y sitesinemi getiriyor acaba? bunu yaparken ahmet gel bu siteyemi gidelim diyor onu açıklarmısın?Bu tür programlar hit vermeye değil hit azaltır.Yine söylüyorum organik hit dediğin zaman arama sonuçları veya direk web sitesine erişim sağlayan kullanıcıya denir.Botlara denmez organik hit!!!!!!!


Piayasada varolan organik hit programları bot olarak adlandırabilirsiniz. Programımızda kullanıcı görev verirken gezinme sağlayıp puan kazanmaktadır. Bir havuz düşünün bu havuz için gerçek kullanıcılar var ve bu havuz da nereye doğru yüzeceğini biz soyluyoruz.

"Bu tur programlar hit kazandırmaz hit azaltır" kısmına gelince şuan mevcutta varolan müşterilerimiz yaklaşık olarak sistemi 3 senedir kullanmaktadır. Bu tur yorum yapan ilk kişi değilsiz ama bu yorumları yapıp sonra sistemi kullanan çok kişi vardır.

Denemeden kullanmadan konuyu baltalamak için bu tur soylemler hep duymaktayız ama programı kullanıp diğer kullanıcılarımız ile buradan mesajlaşıp durum hakkında daha çok bilgi edinip ona göre yorum yaparsanız seviniriz.

Yargısız infaz etmek yerine sistemi kullanıp yorum yaparsanız mutlu olacagız.