Koskoca adamlar internet sansürünü övecek duruma düşmüş. Yahu devlet düzeni adam akıllı işlese istediğini al karşına sabah akşam terör propagandası yap yine işlemez yine peşine takılıp gitmez. Sansüre övgüler yazmak, methiyeler dizmek nedir? Seviyorsan sansürü git modemini kapattır, ben ayda bir onlarca kişinin öldüğü terör saldırıları üzerine, muhaliflere çekilen operasyonlar üzerine internetimi ve bilgi edinme hakkımı kaybetmek zorunda mıyım.

Şu internet sansürünün teröre yönelik geldiğini yazanlar da var hayır arkadaş o sansür devlete tepki gösterenler bir araya gelmesin, devletin yanlışları ortaya çıkmasın diye var. İlk Gezi Eylemleriyle başlatılmıştı bu sansürler.

Devlet saçma sapan hareketlerini medya organları yayınlayınca onlara baskı kurabiliyor ama internette yüzlerce kullanıcı paylaşıp tepki gösterdiğinde hiçbir şey yapamıyor.

Burada sansür öveceğinize FETÖ ne istedi de yapmadık diyen adama sorun bunları. 2015 seçimlerine kadar kanı durdurmuş barış sürecinin neden seçime az kala iptal edildiğini sorun.