merhaba arkadaşlar sitem için sizinle tecrübemi daha doğrusu ne yaptımda başlıklarımla 1.sıraya çıktım onu paylaşmak istiyorum çorbada tuzumuz olsun :)

öncelikle 1.sıradayım derken belli bir kelimeden sözetmiyorum örnek en iyi xxxxxxxx
en güzel xxxxxx tarzı aramalarda aynı başlıklarda ekşi sözlük, onedio, hürriyet gibi sitelerde yazı paylaşmışken ben onların önündeyim ve çok ciddi hit almaya başladım.

Yaptığım şey başlığı tamamen içerik ile ilgili girmek her yazıda en az 10 tane resim kullanmak anahtar kelimeyi en fazla 3,4 tane girmek yazıyı ne ziyaretçiyi sıkacak kadar uzun ne de başlığı tam anlatamayaca kadar kısa tutmak yazdığım yazıları anında sosyal medya hesaplarıyla paylaşıp daha hızlı index almasını sağlamak saat 19:00 21:00 ve gece 1 de düzenli olarak yazılarımı paylaşmak (hergün) hiç bir siteden link falan almadım ya da organik olmayan hit vb çalışma yapmadım sadece içeriğe ciddi emek harcayım her bir yazım ile günlük çok ciddi hit almaya başladım sitede ki yazı sayısı sadece 24 :)

benim yaptıklarım bunlar belki seo ile uğraşan arkadaşlar kızacaklar seo bu değil seo bir bütün bunu yapmalısın bu olmalı gibi. :) saygı duyuyorum ben bunları yaparak böyle bir başarı yakaladım ve diğer arkadaşlarada yararı olabileceği için paylaşmak istedim.

Herkese hayırlı kazanclar iyi çalışmalar :)