ALINTIDIR: http://netteinsan.com/en-ucuz-hosting-ve-domain/

Web sitesi kurmadan önce herkes illaki En ucuz hostin ve domain veren firma hangisi? En ucuz domain nerede?Ucuz hosting veren firma var mı? Gibi soruları internetten araştırmak istemiştir.İşte sizde o araştırma sonucunda bizim sitemize geldiyseniz doğru yerdesiniz çünkü bu yazımda sizlere En ucuz hosting ve domain veren firmayı ve özelliklerinden bahsedeceğim.

Dünyada 20 milyondan fazla web site sahibinin kullanığı sağlam bir firmadır.Çeşitli hosting paketleri vardır.Ayrıca hangi fiyatta veya kalitede host alırsanız alın 1 seneliğine domaininizi ücretsiz verir.Firmayı tahmin edemediyseniz söyleyelim GoDaddy 🙂 .Yok eğer sadece domaine ihtiyacım var diyorsanız .com’lu alan adlarını 2 TL 20 Krş gibi çok uygun bir fiyata sunuyor.

Şimdi o çok bahsettiğimiz ucuz hosting paketleri ve özelliklerine gelelim…

1-BAŞLANGIÇ DÜZEYİ

1 web sitesi
30 GB depolama alanı
Sınırsız bant genişliği

Özelliklerini barındırır.Ayrıca fiyatı ayda 5.39 TL’dir (indirim kodlarıyla daha da düşebilir)Fakat bu pakette ücretsiz alan adı vermiyor 🙁

2-EKONOMİK

1 web sitesi
100 GB depolama alanı
Sınırsız bant genişliği
Yıllık planla ücretsiz alan adı

Özelliklerini barındırı.Fiyatı ayda 8.99 TL’dir (indirim kodlarıyla daha da düşebilir)

3-DELUXE

Sınırsız web sitesi
Sınırsız depolama alanı
Sınırsız bant genişliği
Ücretsiz alan adı

Özelliklerini barındırı.Fiyatı ayda 13.99 TL’dir (indirim kodlarıyla daha da düşebilir)

Google arama motoruna GoDaddy yazarak çok ucuz fiyatlara çok iyi özellikli hizmet sunan bu firmaya başvurmanızı tavsiye ederim.