Selam Herkese,
Hiçbir bilgim olmamasına rağmen youtube da izlediğim bir video ile wordprees e merak sardım sonra her şey çorap söküğü gibi geldi burda ki tüm kategorileri, *** da ki kategorileri-konuları okudum 15 günde adwords den kelime araştırıp konu bile belirledim bulduğum ismi aldım üzerine gittim tema bile aldım :) 20 tane makale satın aldım hatta indexlenmesin diye siteyi bakım moduna aldım ama kafamda ürettiklerimi aktarmakta sorun yaşıyorum bu web master aleminde kısa sürede gördüğüm bişey de şu ki %90 böyle birşeyler koparma tabi bilgi mühim bişey ama mesela geçen gün tema satın aldığımda kurulumla alakalı bir sorun yaşadım ki sorun da sadece sağ tıklayıp dosyayı çıkar dememle çözülecek bir sorunmuş pm den gelen mesajların hepsi ver parayı yardımcı olayım şeklinde:) abi ne gerek var yani bu kadar koparmaya bu sebepten devamlı wordprees blogu üreten güncel bir yazar arıyorum yada youtube da takip edeceğim biride olaiblir tavsiyeleriniz nelerdir. Blogger tavsiyelerini de pm den para ile satacaklar olacaktır. :)