Raxmw adlı üyeden alıntı

Şöyle Düşünün:
Wordpress : Ücretli
Blogger : Ücretsiz
Şimdi Eğer Ücretsizse Kullanıcı Çok Olacak Buda Demek Oluyorki Herkes Gelen Geçen Site Açacak Anlamına Geliyor Ee Peki İşini Kaliteli Yapanlar Nolacak O Kalitesiz Ve Çok Sayıda Olan Siteler Yüzünden Maalesef Kazanç Getiremiyecek.
Wordpress Ücretli Yani Buda Demek Oluyorki Sayılı Kişiler Tarafından Alıncak Ee Malum Sonuçta Wordpress Bir Ücret Ödedi Oda İşini İyi Yapması Gerekir Ve Siteye Gelen Ziyaretçi Özel Alan Adını Görünce Ve Site Eğer Kaliteli İse Kazanç Getirecek Ve Tabi ki Profesyonellik Kısmını Bahsetmiyorum Bile... Not: Günde Min. 1000 Dünya Genelinde Blogger Siteleri Açılıyor Ve Hala Artmaktadır.
Yani Eğer Düzgün Ve Kaliteli İşler Yapmak İstiyorsak Mutlaka Biryerden Giderler Olması Lazımki İlerleyen Zamanlarda O İşin Kaymağını Alabilelim :) Saygılar...


Dediklerin hiç birine katılmıyorum. Öncelikle piyasa öyle bir kulvarda ki herkes host almaya elverişli buna örnek olarak yıllık 30 TL ya da ücretsiz hosting sağlayan (sponsor hosting) şirketler var. "O Kalitesiz Ve Çok Sayıda Olan Siteler Yüzünden Maalesef Kazanç Getiremiyecek." sözün kadar yanlış birşey duymadım. Wordpresste de genel web dünyası anlamında da işini tam yapanlar parasını tıkırında kazanıyor copy paste yapan işini adam akıllı yapmayan zaten siteyi kapatıp gidiyor. Yani bu önüne gelen site açıp pastadan bölüm almıyor. Ayrıca şuan çok kaliteli blogger temaları var ve sitenin altyapısı blogger olduğunu bile ilk bakışta anlamayacağınız temalar var. Blogger alt yapısını kullanarak yayına başlayan ve bu yayınlardan güzel paralar kazanan ben dahil bir çok kişi tanıyorum. Bundan dolayı yorumunuzu hangi webmaster okusa benim düşündüğüm gibi düşünür. Wordpress SEO ve Kişiselleştirme yönünden çok iyi, blogger ise ücretsiz olmasından dolayı iyi..