lostyazilim
tr.link

PHP Checkbox $_POST Sorunu

15 Mesajlar 2.449 Okunma
lstbozum
tr.link

VNexusTR VNexusTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Lise mezunuyum ve şuan boştayı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

ismail03 adlı üyeden alıntı

GÖnderdiğin değerlerde

var bilgiler2 = "isim="+isim+"&soyisim="+soyisim+"&password="+password+"&email="+email+"&telefon="+telefon;

isimsoyisim gönderilmiyorki ?
Ajaxda gönderdiğin bilgiler2 değişkeninde isimsoyisim adlı değer görmüyorum normal yani :)

Nasıl yani hocam orada da checkbox'ı belirtmemiz mi gerekli. Ben sadece o checkbox ile mysql 0 veya 1 yazdırıp ismim ve soyismim görüksün yada görükmesini ayarlamaya çalışıyorum. Eğer adam checkbox tik atmış ve kaydetmişse orada 1 yazacak ve ismi soyismi profilinde görünecek. Tik atmamışsa görükmeyecek. Valla tam olarak anlamadım orada checkboxı mı belirtmem gerekli? Kafam iyice gitti 4 saattir zaten çok basmıyor şuan iyice mal oldum. :confused:

Ek Olarak:

asimavi adlı üyeden alıntı

o zaman value="" değerini kaldırmanız gerekir çünkü boş değer yollayacaktır oda tanımlanmış olacaktır..

Hocam value kaldırdım yine aynı sonucu veriyor. Yani aynı şekilde hep boş görüyor.

wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

VNexusTR adlı üyeden alıntı

Nasıl yani hocam orada da checkbox'ı belirtmemiz mi gerekli. Ben sadece o checkbox ile mysql 0 veya 1 yazdırıp ismim ve soyismim görüksün yada görükmesini ayarlamaya çalışıyorum. Eğer adam checkbox tik atmış ve kaydetmişse orada 1 yazacak ve ismi soyismi profilinde görünecek. Tik atmamışsa görükmeyecek. Valla tam olarak anlamadım orada checkboxı mı belirtmem gerekli? Kafam iyice gitti 4 saattir zaten çok basmıyor şuan iyice mal oldum. :confused:

var bilgiler2 = "isim="+isim+"&soyisim="+soyisim+"&password="+password+"&email="+email+"&telefon="+telefon;

bunun yerine
Bunu dener misin?

var isimgoster = $("input[name=isimsoyisimgoster]").val();
var bilgiler2 = "isim="+isim+"&soyisim="+soyisim+"&password="+password+"&email="+email+"&telefon="+telefon+"&isimsoyisimgoster="+isimgoster;

Ek Olarak: Sen sayfadan ajaxla isimsoyisimgoster değeri göndermiyorsun nasıl alacak post sayfası ? dimi ama :)

• Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

GÖnderdiğin değerlerde

isimsoyisim gönderilmiyorki ?
Ajaxda gönderdiğin bilgiler2 değişkeninde isimsoyisim adlı değer görmüyorum normal yani :)

bunun yerine
Bunu dener misin?

var isimgoster = $("input[name=isimsoyisimgoster]").val();
var bilgiler2 = "isim="+isim+"&soyisim="+soyisim+"&password="+password+"&email="+email+"&telefon="+telefon+"&isimsoyisimgoster="+isimgoster;

Ek Olarak: Sen sayfadan ajaxla isimsoyisimgoster değeri göndermiyorsun nasıl alacak post sayfası ? dimi ama :)

Yine olmadı hocam isset empy @$_POST olarak değiştirip hepsini denedim dediğiniz kodu oraya yazıp. Yine tek bir değer dönüyor her seferinde. Size özelden projeyi atsam localhostta açıp bakma ihtimaliniz var mı acaba?

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

VNexusTR adlı üyeden alıntı

Yine olmadı hocam isset empy @$_POST olarak değiştirip hepsini denedim dediğiniz kodu oraya yazıp. Yine tek bir değer dönüyor her seferinde. Size özelden projeyi atsam localhostta açıp bakma ihtimaliniz var mı acaba?

Tw verebilir misin?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Özelden veriyorum hocam şimdiden sağolun.

Ek Olarak: Sorun çözülmüştür tüm yardımları için [COLOR="SeaGreen"]@ismail03 hocama teşekkür ediyorum.[/COLOR]

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al