realadige
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadşalar Bitcoin Mining Cihazları Hakkında Bana Yardımcı Olabilecek Varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bundan yıllar yıllar önce ufaklıklar bilgisayarlarına bitcoin mining programı kurdular bitcoin ürettiler ve şuan milyonluk araçlara biniyorlar.
Ama gel gelelim şuan ki zamanda bireysel üretim söz konusu değil :) Başka bir ilgi alanı bulmanı tavsiye ederim.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
blueblood
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
arkadaşlar bu sistemler sakıncalı adamlar sizin pc ve ipnizi kötü işlerinde saldırılarında kullanıyor. Sizin ip üzerinden **************lık yapıyor geriye kalan tek iz sizin ip niz. günlük 2 dolar alacam diye daha büyük cezalar yemeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Asic miner cihaz almanız gerek Bitcoin madenciliği için ancak şuan ki elektrik ücreti cihazı getirme maliyeti vs ile roi süresinin ucu kestirilemiyor.
Bitcoin minung yerine zcash veya etherum mininge bakmanızı tavsiye ederim. GPU rig kurarak başlayabilirsiniz.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Ücretsiz elektrik derken ? kaçak olmadığı müddetçe ücretsiz elektrik kullanamazsın.20 bin tl ye en fazla sağlam 2 makina alabilirsin
realadige
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
elektirik kaçak değil güneş paneli var
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
panelle sadece gündüz çalıştırırsın gibi.
4 panel 4 de aküm var antalyadayım ve güneş battıktan aşağı yukarı 3-4 saat gibi aküler bitiyor. tv ve bilgisayar çalışırken denendi. tabi aydınlatmalar da var. kış aylarında daha beter hele hava bulutluysa.
bedava diye düşünme 2. senesinde akülerden 2 sini değiştirdim. garantisi dolmamıştı o yüzden ücret ödemedim ama bir akü 600-1000 arası fiyatı var. akü ömürleri kısa.
tabi ayrıntılı hesap yaparsın kendin ben güneş enerjisi tecrübemi paylaşayım dedim. kurulumu ve cihat ömürleri gibi masraflardan dolayı şebeke daha ucuz güneşten.