Dilerseniz ben istediğiniz her türlü .com.tr alan adını size temin ederim.
aydinoglu.com.tr buna dahil mi? bana bedeli nedir detyalı pm alabilir miyim?
rootyetkiliadam adlı üyeden alıntı
Merhaba OmerAYDINOGLU ,Sadece soyisminizi kullanarak "aydinoglu.com.tr" alan adını tescil edebilmeniz için TPE (Türk Panet Enstitüsü)'ye marka başvurusunda bulunmuş olmanız gerekiyor.
Marka başvurusu yaptığınız takdirde TPE'den temin edeceğiniz barkodlu marka başvuru belgesiyle de "aydinoglu.com.tr" alan adı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Aksi takdirde T.C. Kimlik fotokopinizle sadece omeraydinoglu.com.tr alan adını tescil edebilirsiniz.
".tr" uzantılı alan adı tescil işlemleri için gerekli belgelere buradan ulaşabilirsiniz.
Yine de en net ve kesin bilgi için, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ".tr" Alan Adları Yönetimi ile iletişime geçerek bilgi almanızı tavsiye ederim.
İletişime geçicem sağolun değerli yorumunuz için.
OmerAYDINOGLU Evet Nic.tr Türkiyedeki alan adı sisteminin ve internetin merkezidir diye biliriz.Soyisminiz ile marka tescil başvurusu yaparak .com.tr alan adınızı almayı deneye bilirsiniz.Deneye bilirsiniz diyorum çunki yine de olmaya bilir soyadınızın başkası tarafından tescilli olmaması gerekiyor
sağolun yorum için.
Evet ana kaynak .nic.tr dir. Tüm hosting/domain firmaları da nic.tr den tescil yapıyor. Direk kendinizde yapabilirsiniz, daha ucuza gelir.
Bir yolu var; marka tescil belgesi ile alabilirsiniz. Bir patent firması ile iletişime geçin, sizi yönlendirirler. Ortalama 500-1000 TL arası rakama alabilirsiniz. Süreçte biraz uzun oluyor.
Bir yolu var; marka tescil belgesi ile alabilirsiniz. Bir patent firması ile iletişime geçin, sizi yönlendirirler. Ortalama 500-1000 TL arası rakama alabilirsiniz. Süreçte biraz uzun oluyor.
Bakalım ama 500 TL vs benim için aşırı büyük bir miktar.