tasarimcenter adlı üyeden alıntı

Öncelikle şimdiden hayırlı işler diliyorum...

E-ticaretin bir sabır işi olduğunu bilmenizi isterim. Malesef bir çok kişi e-ticarete atılıp sabırlı olmadığı için kendisini başarısız gormektedir. O yüzden e-ticaretin altın kuralı yani 1. adımı SABIRLI olmaktır.

Eğer sabırlıyım bu işinde kaymağını yemek istiyorum diyorsanız 2. adımınız ise basit düşünmektir.
E-ticarete atılmak isteyen bir çok firma veya şahıs hemen çok para kazanacağını düşünmektedir. Halbuki e-ticaretin diğer altın kuralı ise güvendir. Yeni kurmuş olduğunuz e-ticaret sitesi zamanla sizin müşteriye vermiş olduğunuz güvenle yükselecektir. Bu yüzden basit düşünüp herşeyi bir anda değil adım adım yapmanız sizin için yerinde olacaktır.

Şimdi gelelim sitenizin hazır sistem mi yoksa özel sistem mi hazırlatılması gerektiğine...

Öncelikle başlangıç düzeyinde olduğunuz için sisteminizi hazır sistem olarak kullanın. Çünkü elinizde ki kısıtlı ve onu doğru kullanmalısınız. Kaynaklarınızı doğru yerlere kullanın ve işletmenizi büyüttüğünüz zaman özel sistem yaptırmalısınız...

Aylık ve yıllık olarak hazır sisteme para vermeyeceğiniz için sizin için bi artı olacaktır bu. Ayrıca artık bir çok hazır sistem için internette destek alanları bulunmakta. Özel sistem hazırlattığınızda sınırlı sayıda destek alacaksınız. Bunuda düşünmelisiniz...

Sektörünüze yönelik e-ticaret sablonu kullanınız. Abartılardan kaçınınız... Sadece odaklanmanız gereken ben olsam bu siteden neden alışveriş yaparım? sorusuna cevap aramaktır. Bu doğrultuda sitenizi özgünleştirin....

Daha fazla detay için lütfen iletişime geçiniz.

Konuyu açan arkadaşla aynı durumdayım, çözüm ararken yorumunuzu gördüm. Faydalı olsu tşk. Kullanışlı ve türkçe bir wordpress e ticaret teması arıyorum aşağıdakiler tam işimi görecek tarzdadır önerir misiniz? veya hangi tema önerinizdir? (Big Shop , Big Bazaar ticaret temaları tarzında)