Bendede sorun var sitem indirme sitesi ve ziyaretçinin gözüne 1000 karekter sokmak istemiyorum. Kısaca kullanımı resim video ve indirme linkini veriyorum. Adsense yetersiz içerik diyor bende indirme sitesine gala galalı yazımı ekleyeyim diyerek peşini bıraktım. Link.tl kullanıyordum link.tl de eski linkler kırıldı Türk firmasıdır şaşırmadım. O yuzden reklam ağı arıyorum bende aynı durumdayım sizle yorumda reklam9 u gördüm bi deneyeceğim şimdi. (Adcash kullandım 100€ olunca ödüyor ve az veriyo)
Reklam9a iyi diyorlar. Adsense olmazsa bende denicem onu.. Bu arada linkleri bc.vc den ver bence. Link.tlde bende aynı sıkıntıyı yaşadım. 2 hafta sistem çöktü kaç k hit boşa gitti 5 kuruş vermediler. bc.vc de bi gün sistem çöktü ertesi gün t.o yu 5 dolara çıkardılar.. Tavsiye ederim hala devam ediyosan
Adsense almak çok kolay (%100) hem de ilk denemede.
3 önemli kural var
1-)bildiğiniz işi yapın (bildiğiniz konuda site açın yani erkek olarak bayan modası hakkında değil)
2-)severek emek vererek yapın.
3-)siteyi kurup 2-3 ay günde 1 yayın yapın.sonra başvurun.
3 önemli kural var
1-)bildiğiniz işi yapın (bildiğiniz konuda site açın yani erkek olarak bayan modası hakkında değil)
2-)severek emek vererek yapın.
3-)siteyi kurup 2-3 ay günde 1 yayın yapın.sonra başvurun.
Kardeşim zaten bildiğimiz işi severek yapıyoruz. Ama işte böyle böyle canından bezdiriyor adeta google