narinhosting adlı üyeden alıntı

uysal027 Öncelikle şunu belirteyim.Siteniz otoritesini sağlamış bir siteyse ve 2.sırada aylardır rekabet yaşıyorsa ani bir düşüşle kısa sürede 9.sıraya ulaşması sancılı bir sonuçtur.

Yukarıdaki düşüncemize baktığımızda benimde finans sektöründeki sitelerimde kelimelerde büyük bir düşüş yaşadım.Ayrıca teknoloji blogumdada ufak çaplı düşüşler yaşadım.Belkide ortak bir sorun yaşanıyor olabilir.

Diğer bir ihtimal olarak rakipleriniz ciddi çalışmalar yapmış olabilir diyeceğim ancak yinede 3 e 4 e inersiniz 9 a kadar gerilemezsiniz diye düşünüyorum.

Benim sonuç olarak düşüncem Google'ın son 2-3 aydır kendi çapınca algoritma iyileştirmeleri yaptığını düşünüyorum.Kendi sitelerimde dahil sıralamalarda yoğun dalgalanmalar var genel olarak herkes yaşamaya başladı.Bazı yazılarımın nasıl 2 de 3 de olduğunu anlamazken bazı yazılarımın nasıl 20 lerde 30 larda olabileceğine şaşırıyordum.Şuan tam tersi oldu ve adalet yerini buldu aslında.Tabi sizin için ciddi bir kelimede düşüş yaşanmış.



Dediğiniz gibi kelimelerim aylardır 2. sıradaydı rekabet gücü yüksek.
Ancak Benim kelimelerle alakası olmayan daha doğrusu tam alakası olmayan siteler öne geçiyor.

Siteleri incelediğimde facebook hariç diğer sitelere bakar isek yeni açılmış ve günlük hitleri benim sitemin %5 civarlarında ve kalitesiz özgün içeriğe sahip olmayan siteler. Umarım bir an önce google kendine gelir.

Bölüm olarak günde en az 20+ içerik girilme oranı bulunuyor.